arkadaşlar biyerde hatamı yapıyorum? rardan masaüstüne atıyorum Toir+ yı LeakedToirmidir nedir ona atıyorum giriş yapıp succest Tank You yazıyor ama oyunda Welcome Riot yazmıyor ve hile çalışmıyor yardım edermisiniz nerde hata yapıyorum
Aga Oyuna Girince Left Shift Yani Sol shift basman gerekli zaten pikachu abimiz anlatmis ne yapmamiz gerekli oldugunu Succes Dedikden sonra Sol Shift e bas menu acilacak ordan ayarla Iyi Oyunlar
Arkadaşlar Adamlar Yardım Etmiyor Neyin Yardımını İstiyorsunuz ? Zaten Sonunda Ban Var Çok İstiyorsanız Gidin İnternetten Araştırın Yada Olmadı Pikaya Özel Açın ?
Arkadaşlar Adamlar Yardım Etmiyor Neyin Yardımını İstiyorsunuz ? Zaten Sonunda Ban Var Çok İstiyorsanız Gidin İnternetten Araştırın Yada Olmadı Pikaya Özel Açın ?
özel açmayı bile bilmiyorum o derece yeniyim memory hackers'de daha önce hilelerini kullandım rules of survival,wolftü v.b tarzı şeyler fakat hiç birinde bir sıkıntı yaşamadım ama şimdi yaşıyorum ve sorun şu: shifte basınca oyundan atıyor. Fakat "k" tuşuna bastığımda League Of Legends Sohbet Kısmında "K" On bu işlemi tekrarladığımda ise "K" Off yazısı geliyor yeteneklerden felan da kaçıyor ama yok olmuyor shifte bastığım an atıyor
Beyler şimdi oyunu açıyorum hileyi açıyorum hesabı saçmalıyorum succes yazısı geliyor fakat ne sol shift ne de sağ shifte basınca menü gelmiyor yardım ederseniz sevinirim.