Mayngıraft
yiyor dostum maalesef her cuma ip ban atıyor riot 4 tane hesap aynı anda banlandı 3 üne girmedim bilesmurfte oynasak main hesapta ban yemez değil mi ?
bilgisayar adını İngilizce karakter yaptım klosör hangisi?@rascal1000 konudaki yazıyı okurmusun türkçe karakter olmaması gerekiyor bilgisayar kullanıcı adında ve klasör adında
Hangi dosyadan bahsediyorsun? ben direk masa üstüne atıyorum bendede çalışmıyor@Pikachu7 bro beni shifte basınca atıyor pc kullanıcı adında türkçe harf yok dosyadada yok neden oluyor bi yardım et ya
şuan hile çalışmıyor yani?suan coreun yenilenmesi lazım o yuzden calısmıyor @Pikachu7 @LeftSpace
nasıl yani core patching'i yapınca shifte basınca atmayacakmı kore şeysini nasıl yapcaz"Core patching" core pachlenmesi lazım
kardeş paylaşsanda bizde faydalansakcozumu buldum arkadaslar paylasırırm belki ss t atabilirim
Aga Oyuna Girince Left Shift Yani Sol shift basman gerekli zaten pikachu abimiz anlatmis ne yapmamiz gerekli oldugunu Succes Dedikden sonra Sol Shift e bas menu acilacak ordan ayarla Iyi Oyunlarhileyi açtım succes oldu oyuna direkmi geliyor ek olarak bişeye basmam lazımmı
özel açmayı bile bilmiyorum o derece yeniyim memory hackers'de daha önce hilelerini kullandım rules of survival,wolftü v.b tarzı şeyler fakat hiç birinde bir sıkıntı yaşamadım ama şimdi yaşıyorum ve sorun şu: shifte basınca oyundan atıyor. Fakat "k" tuşuna bastığımda League Of Legends Sohbet Kısmında "K" On bu işlemi tekrarladığımda ise "K" Off yazısı geliyor yeteneklerden felan da kaçıyor ama yok olmuyor shifte bastığım an atıyorArkadaşlar Adamlar Yardım Etmiyor Neyin Yardımını İstiyorsunuz ? Zaten Sonunda Ban Var Çok İstiyorsanız Gidin İnternetten Araştırın Yada Olmadı Pikaya Özel Açın ?