Çalışmıyor [8.23]sByteLoL - Easy Effective No Bullshit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
programa basıyorum ama hiçbir yazı vb şey gelmiyor shifte falan bastığımda neden olabilir ?

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar biyerde hatamı yapıyorum? rardan masaüstüne atıyorum Toir+ yı LeakedToirmidir nedir ona atıyorum giriş yapıp succest Tank You yazıyor ama oyunda Welcome Riot yazmıyor ve hile çalışmıyor yardım edermisiniz nerde hata yapıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
smurfte oynasak main hesapta ban yemez değil mi ?
yiyor dostum maalesef her cuma ip ban atıyor riot 4 tane hesap aynı anda banlandı 3 üne girmedim bile

@rascal1000 konudaki yazıyı okurmusun türkçe karakter olmaması gerekiyor bilgisayar kullanıcı adında ve klasör adında
bilgisayar adını İngilizce karakter yaptım klosör hangisi?

@Pikachu7 bro beni shifte basınca atıyor pc kullanıcı adında türkçe harf yok dosyadada yok neden oluyor bi yardım et ya
Hangi dosyadan bahsediyorsun? ben direk masa üstüne atıyorum bendede çalışmıyor

Herşeyde elim var
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
cozumu buldum arkadaslar paylasırırm belki ss t atabilirim

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Adamlar Yardım Etmiyor Neyin Yardımını İstiyorsunuz ? Zaten Sonunda Ban Var Çok İstiyorsanız Gidin İnternetten Araştırın Yada Olmadı Pikaya Özel Açın ?

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeşim sürüm 8.23 oldugunda sen güncel bir halde buraya atacak mısın acil cevap lütfen.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Adamlar Yardım Etmiyor Neyin Yardımını İstiyorsunuz ? Zaten Sonunda Ban Var Çok İstiyorsanız Gidin İnternetten Araştırın Yada Olmadı Pikaya Özel Açın ?
özel açmayı bile bilmiyorum o derece yeniyim memory hackers'de daha önce hilelerini kullandım rules of survival,wolftü v.b tarzı şeyler fakat hiç birinde bir sıkıntı yaşamadım ama şimdi yaşıyorum ve sorun şu: shifte basınca oyundan atıyor. Fakat "k" tuşuna bastığımda League Of Legends Sohbet Kısmında "K" On bu işlemi tekrarladığımda ise "K" Off yazısı geliyor yeteneklerden felan da kaçıyor ama yok olmuyor shifte bastığım an atıyor

Üye
7 HİZMET YILI
nasıl çalışıcak yardım edermisiniz succes thank you yazıyor oyuna girince ne menü geliyor ne de hile tuşları çalışıyor.

bilgisayar ve klasör adım İngilizce karakterli fakat çalıştıramıyorum virüs programlarımda kapalı

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende hile çalışıyor bir problem yok

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Beyler şimdi oyunu açıyorum hileyi açıyorum hesabı saçmalıyorum succes yazısı geliyor fakat ne sol shift ne de sağ shifte basınca menü gelmiyor yardım ederseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...