Süper Üye
Arkadaşlar butcem bu kadar sizden sirf yorum kasmak icin degil gercekten oneri alabilirsem mutlu olurum
Aynen ikisinden birini dusunuyorum oyun oynamak icin kanka oyle yeni çıkan oyunlari degil onlar icin saglam pc lazim zaten ornek lol volo gta 5 vbvb anladin senHocam, kasa mı laptop mu? Alacağın sistemi ne için kullanacaksın? İki konu açmışsın![]()
Aynen ikisinden birini dusunuyorum oyun oynamak icin kanka oyle yeni çıkan oyunlari degil onlar icin saglam pc lazim zaten ornek lol volo gta 5 vbvb anladin sen
maliyeti ne olur birde 1050 sey ozeligi var mi unutum oyunlarida pikseleri duzeltiyor yaToplama bilgisayar öneririm size Parçalar şu şekilde Anakart B450m s2h M2 SSD destekli anakart 32gb ram takılabilir 3600mhz oc işlemci Ryzen 5 2600 ram olarak 8gb ram ekran kartı MSI GTX 1050 2gb ekran kartı ve 500gb veyada 512gb m2 SSD öneririm son olarak güzel bir 600w 80+ marka PSU en düşük 550w alın derim
Önerdiğin sistem yerine APU alsın daha iyi. 1050Ti'dan daha çok performans vereceği kesin Ryzen 5 5600G'nin.Toplama bilgisayar öneririm size Parçalar şu şekilde Anakart B450m s2h M2 SSD destekli anakart 32gb ram takılabilir 3600mhz oc işlemci Ryzen 5 2600 ram olarak 8gb ram ekran kartı MSI GTX 1050 2gb ekran kartı ve 500gb veyada 512gb m2 SSD öneririm son olarak güzel bir 600w 80+ marka PSU en düşük 550w alın derim
Grafik gücü olarak tabii ki 1050 Ti iyi. Ancak geleceğe yönelik olsun derseniz, ileride güçlü bir ekran kartı takıp kullanırım derseniz senin dedğin APU iş görür. İnternet ve ofis için fazlasıyla yeterli. Günümüz 3A oyunlarını 30 FPS, akıcı oynatır.Önerdiğin sistem yerine APU alsın daha iyi. 1050Ti'dan daha çok performans vereceği kesin Ryzen 5 5600G'nin.
Aynen öyle, GTX 1660 Super alıp güzelce kullanırsın.Grafik gücü olarak tabii ki 1050 Ti iyi. Ancak geleceğe yönelik olsun derseniz, ileride güçlü bir ekran kartı takıp kullanırım derseniz senin dedğin APU iş görür. İnternet ve ofis için fazlasıyla yeterli. Günümüz 3A oyunlarını 30 FPS, akıcı oynatır.
Kanka ne için kullanıcağına bağlı ama benden sana tavsiye apu sistem topla sonra git ekran kartı al zaten oyun için alıcaksan popüler oyunlar için konuşuyorum LoL valo cs gibi oyunlar hep işlemci tüketen oyunlar onun için apu sistem daha mantıklıArkadaşlar butcem bu kadar sizden sirf yorum kasmak icin degil gercekten oneri alabilirsem mutlu olurum
Alıntı yaptığın konu hangi yıla ait? Sadece işlemciyi alsa, parası diğer parçalara yetmiyor. Lütfen araştırma yapmadan konu altına yazmayın. Arkadaşlar burada bütçelerine uygun sistem için yardım istiyorlar.Anakart : Asus B250M-K
İşlemci : İntel İ7 7700
Ekran kartı : Asus Gtx 1050Ti 4Gb 2 fanlı
Ram : 16Gb
Hdd : 1Tb
Kasa : Rampage majesty
Psu : 230W
Şöyle küçük bi alıntı bi yerden buldum kullanışlı güzel özellikler var