A1 Motor ehliyeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar A1 motor ehliyeti için 16yı tamamlamasımı gerekiyor yoksa gün alması yeterlimi. Yönetmelikte 16yı doldurması gerektiği yazmakta ancak sürücü kursları 16ya bastığında kabul ediyor galiba?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
16 bastığında sürücü kursları eğitim vermek için alabilir ama kanunen ehliyete sahip olabilmek için 16 doldurulması gerekir diye biliyorum yanlış birşey söylediysem affolla

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
16 bastığında sürücü kursları eğitim vermek için alabilir ama kanunen ehliyete sahip olabilmek için 16 doldurulması gerekir diye biliyorum yanlış birşey söylediysem affolla
Sırf eğitim değil direk ehliyet alıyorsun diye duydum ama karayolları trafik yönetmeliğinde doldurması gerek yazıyordu ama dediğim gibi baktığım çoğu video sürücü kursu vs. 16yaşına basmanız yeterli diyor.

Alone Wolf
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tam 16 olduğun da alabiliyorsun bende öyle yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
doğrusu şu diyelim ki 2004 doğumlusun ve doğum günün ağustosta 2.5-3 ay önceden kursa yazıl ve doğum günün geldiğinde zaten kurslar bitmiş oluyor sınavları geçmiş oluyorsun kardeşim o şekilde yaptı kurs o şekilde yapılması gerektiğini söyledi kardeşim A2 aldı bu arada direk A2 den girdi ve doğum gününe 3 ay kala başladı 2.5 ayda kurs bitti 15 gün falan bekledi 18 için.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
doğrusu şu diyelim ki 2004 doğumlusun ve doğum günün ağustosta 2.5-3 ay önceden kursa yazıl ve doğum günün geldiğinde zaten kurslar bitmiş oluyor sınavları geçmiş oluyorsun kardeşim o şekilde yaptı kurs o şekilde yapılması gerektiğini söyledi kardeşim A2 aldı bu arada direk A2 den girdi ve doğum gününe 3 ay kala başladı 2.5 ayda kurs bitti 15 gün falan bekledi 18 için.
Eyw kralsın sağolasın bilgilendirmeler için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...