katılıyorumYağma ve hırsızlığa karşı mantıklı bir şey. Sonuçta silahlanma serbestliği var. İstedikleri kadar alabilirler.
the purge misaliamaç nüfus azaltmak belli![]()
Virüsü onlar mı yaymışvirüsü yaymayı başlatan bunlar kendilerine gelmeyecek sandılar
Hiç birine kulak asma. Amerika trilyonlarca zarar etti bu virüsten ötürü. Eğer biyolojik bir silah olsaydı virüs kontrollü bir şekilde yayılırdı ve virüs üzerinde çalışan bilim insanları, bu virüs ülkemize sıçrar mı sıçramaz mı diye hiç hesaplamazlar mı? Son olarak virüs fare ve yılan gibi hayvanların tüketilmesinden kaynaklı hayvandan insana bulaştı. SARS ve MERS virüsleriyle aynı bu virüs ancak o virüslerin hiç birine yapay denmedi.@Emrahbabah Bazı duyumlar onların çini çökertme amaçlı yaydığı o yüzden şimdiye kadar umursamaz davrandıklarını duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum amabi kehanetler adlı 2005 kitabunda 2020 için bu virüsten bahsediyor
Katılıyorum dostum bilim adamlarının yeni teorilerine göre virüs airborn yani kendiliğinden mutasyon geçirip insanlığa bulaşmış bir virüs biraz daha araştırmanızı öneririm haberden duyduklarınız kadarıyla değil herşey.Hiç birine kulak asma. Amerika trilyonlarca zarar etti bu virüsten ötürü. Eğer biyolojik bir silah olsaydı virüs kontrollü bir şekilde yayılırdı ve virüs üzerinde çalışan bilim insanları, bu virüs ülkemize sıçrar mı sıçramaz mı diye hiç hesaplamazlar mı? Son olarak virüs fare ve yılan gibi hayvanların tüketilmesinden kaynaklı hayvandan insana bulaştı. SARS ve MERS virüsleriyle aynı bu virüs ancak o virüslerin hiç birine yapay denmedi.
Hiç birine kulak asma. Amerika trilyonlarca zarar etti bu virüsten ötürü. Eğer biyolojik bir silah olsaydı virüs kontrollü bir şekilde yayılırdı ve virüs üzerinde çalışan bilim insanları, bu virüs ülkemize sıçrar mı sıçramaz mı diye hiç hesaplamazlar mı? Son olarak virüs fare ve yılan gibi hayvanların tüketilmesinden kaynaklı hayvandan insana bulaştı. SARS ve MERS virüsleriyle aynı bu virüs ancak o virüslerin hiç birine yapay denmedi.
Virüsün aşısı ne kadar erken bulunup, tedaviler başlatılırsa o kadar yararımıza. Çünkü insan vücudunda bir çok mutasyon geçiriyor virüs, sıcaklığa karşı bile direnç kazanabilir veya aşılara.Katılıyorum dostum bilim adamlarının yeni teorilerine göre virüs airborn yani kendiliğinden mutasyon geçirip insanlığa bulaşmış bir virüs biraz daha araştırmanızı öneririm haberden duyduklarınız kadarıyla değil herşey.
Virüsün aşısı ne kadar erken bulunup, tedaviler başlatılırsa o kadar yararımıza. Çünkü insan vücudunda bir çok mutasyon geçiriyor virüs, sıcaklığa karşı bile direnç kazanabilir veya aşılara.