ABD nin korona virüs korkusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yağma ve hırsızlığa karşı mantıklı bir şey. Sonuçta silahlanma serbestliği var. İstedikleri kadar alabilirler.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
amaç nüfus azaltmak belli :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Korku beraberliğinde savunma mekanizmasını devreye iter ki yerinde bir korku bu. Çin ve Amerika dahil çoğu ülkenin ekonomisine büyük bir zarar verdi. Biyolojik silah demek saçmalık virüse.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Onu bilmemde aşıyı ilk bulan masanın ekrem abisi olur haberiniz olsun :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abd herkese her şeye karşı silahlanıyor ki. yeter ki silah üretmek için bahane olsun. normal karşılamak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@Emrahbabah Bazı duyumlar onların çini çökertme amaçlı yaydığı o yüzden şimdiye kadar umursamaz davrandıklarını duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama :D bi kehanetler adlı 2005 kitabunda 2020 için bu virüsten bahsediyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
@Emrahbabah Bazı duyumlar onların çini çökertme amaçlı yaydığı o yüzden şimdiye kadar umursamaz davrandıklarını duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama :D bi kehanetler adlı 2005 kitabunda 2020 için bu virüsten bahsediyor
Hiç birine kulak asma. Amerika trilyonlarca zarar etti bu virüsten ötürü. Eğer biyolojik bir silah olsaydı virüs kontrollü bir şekilde yayılırdı ve virüs üzerinde çalışan bilim insanları, bu virüs ülkemize sıçrar mı sıçramaz mı diye hiç hesaplamazlar mı? Son olarak virüs fare ve yılan gibi hayvanların tüketilmesinden kaynaklı hayvandan insana bulaştı. SARS ve MERS virüsleriyle aynı bu virüs ancak o virüslerin hiç birine yapay denmedi.

Im Not My Past
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Hiç birine kulak asma. Amerika trilyonlarca zarar etti bu virüsten ötürü. Eğer biyolojik bir silah olsaydı virüs kontrollü bir şekilde yayılırdı ve virüs üzerinde çalışan bilim insanları, bu virüs ülkemize sıçrar mı sıçramaz mı diye hiç hesaplamazlar mı? Son olarak virüs fare ve yılan gibi hayvanların tüketilmesinden kaynaklı hayvandan insana bulaştı. SARS ve MERS virüsleriyle aynı bu virüs ancak o virüslerin hiç birine yapay denmedi.
Katılıyorum dostum bilim adamlarının yeni teorilerine göre virüs airborn yani kendiliğinden mutasyon geçirip insanlığa bulaşmış bir virüs biraz daha araştırmanızı öneririm haberden duyduklarınız kadarıyla değil herşey.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ALLAH yardımcımız olsun evden çıkmamak şuan için iyi bi çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arınma gecesi tarzı takılırlar diyedir bu korku :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

ya zaten heryerde ayrı ayrı şeyler yazıyor. zarar ettiğini bildiğimden mantıksız geldi ama nerde o ilk yarasa çorbası içen şerefsiz bana bulun :D biri dediydi 5 cm lik şeyiyle ülkelerin ağzına etti diye

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ölü sayısı 400 e yaklaştı mecburlar.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Katılıyorum dostum bilim adamlarının yeni teorilerine göre virüs airborn yani kendiliğinden mutasyon geçirip insanlığa bulaşmış bir virüs biraz daha araştırmanızı öneririm haberden duyduklarınız kadarıyla değil herşey.
Virüsün aşısı ne kadar erken bulunup, tedaviler başlatılırsa o kadar yararımıza. Çünkü insan vücudunda bir çok mutasyon geçiriyor virüs, sıcaklığa karşı bile direnç kazanabilir veya aşılara.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Virüsün aşısı ne kadar erken bulunup, tedaviler başlatılırsa o kadar yararımıza. Çünkü insan vücudunda bir çok mutasyon geçiriyor virüs, sıcaklığa karşı bile direnç kazanabilir veya aşılara.

Annemin arkadaşı eczacı bu arveles majezik türü ilaçları kullanmayı sadece parol kullanın demiş. Ona bile bağışıklı galiba

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
söylemem o ki virüs virüs değil çinden yayılan biyolojik bir silah. Düşüncem şu ki bu virüs insanlarda yıllarca kalacak. Grip ve soğuk algınlığı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...