malesef öyle ya adama karşılaşmalara bak hepsi zafer diyorum ama sen scriptsin diyor tam kanser yaTR de scriptsiz oynasanız bile bu sunucunun bi kanseri hemen hile damgası vuruluyor vayne çok mobil bi şampiyon ilk 5 dk 2 kill çıkartırsa durdurulamıyor fakat her dodge attıgın yetenek yüzünden hile damgası yiyorsun direkt ifşa
Antreman modunda scripti hesaba inject etsen bile loglardan belli oluyor. Sadece ban yeme zamanın belli değil o da riot'un aptallığı çünkü şuan gözleri valorant'ta. Script'i inject ettiğin hesap kesinlikle ban yiyecektir ama ne zaman yiyeceği belirsin 2 gün sonra da yersin 2 ay sonra da belli olmaz.
Sorun bendede var kaçarken karakter titriyor vuruyorum ve yürüyorum çok garip oluyor 2 tane yeni config buldum onları deniyeceğim güzel olursa atarımvayne oynamıyorum zaten de genel olarak böyle bir sorun var yani oyunda kite yaparken zorluk çekiyorum (Aphelios Kalista haricinde )
aynen tum kombinasyonları denemen cok daha mantıklı olurkanka egıtım moduna geç her ayarı dene bence kukla koy veya karşıya adamla dene
sistem tarafından algılansan max.2 yamada ban yersin.Bizim kullandığım hile sisteme yakalanmıyor ki 6-12 ay ban yemeden oynayanlar var.Bizzat kendim kogmaw hard evade ayarlarında göstere göstere 2 aydır oynuyorum.Lig elmas 1 oldu.Her oyun ortalama 2 kişi report ediyorBan yememe gibi bir ihtimal mevcut mu ? ana konuda bile ban tarihin var diye biliyorum belli etmeyip kurtarma gibi bir ihtimal var mı yoksa tarama gibi birşeyde direk paketmiyiz