Üye
Ben dediklerinin hepsini yapıyorum ama nafile atamıyorum sinirimi bir türlü.Bende çok agresifim ama dönemlerim olmuyor sürekli böyleyim kendini kontrol etmeye çalış benim gözüm karardığı zaman kimseyi görmüyorum aman dikkat et ailene zarar verme ben yaptım çok pişmanım tanımadığın öfkesini kontrol edemeyen birine denk gelirsen zararlı çıkarsın ben müzikle bastırıyorum yada eve kum torbası al akşamları gün boyu sinirlendiğin şeylere yumruk atarak siniri yatıştır yada ağırlık kaldır bol bol ben öyle rahatlıyorum yoksa birisine zarar veriyorum
dostum sitedeki yaşını baz alarak söyleyeceğim ben istanbul üsküdarda ikamet ediyorum istersen sana boks kulubü adresi vereyim her hafta 1 gün dövüş oluyor git yazıl orada insanlar sinirini atıyor ben 2 ay gittim dayak yemek gerçekten insanı rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim o yediğim dayaklardan sonra normal fitness benim sinirimi atmam için yeterli olmaya başladı özelden yazarsan adres veririmBen dediklerinin hepsini yapıyorum ama nafile atamıyorum sinirimi bir türlü.
İstanbulda ikamet etmiyorum maalesef.dostum sitedeki yaşını baz alarak söyleyeceğim ben istanbul üsküdarda ikamet ediyorum istersen sana boks kulubü adresi vereyim her hafta 1 gün dövüş oluyor git yazıl orada insanlar sinirini atıyor ben 2 ay gittim dayak yemek gerçekten insanı rahatlatıyor ne yalan söyleyeyim o yediğim dayaklardan sonra normal fitness benim sinirimi atmam için yeterli olmaya başladı özelden yazarsan adres veririm
Bisiklet sürüyorum ama yoldaki dengesizler yüzünden daha çok sinirleniyorum.ayyy kardeşim benim yaaa çok geçmiş olsun valla. yok yok öyle düşünme allaha şükür içinden iyiyim ben de stresin sinirin geçer kendine böyle aktiviteler bul spor yap, basketbol oyna, olmadı futbol, ya da başka spor seviyosan onları yap sinemaya git ailenle ALLAH GENE DÜŞÜRMESİNDE Hastaneye Gidersin. YAANİ KAFANA TAKMA İYİLEŞİRSİN.
Psikiyatriye gitmeyi planlıyorum şu anda.Psikiyatri ye görün. Ama her şey sende bitiyor. Kafana koyman lazım düzelmeyi
Eyvallah reisUmarım düzelirsin. Ama erteleme şu psikiyatri işini
Pozitif düşünArkadaşlar son bir kaç gündür hiç iyi değilim. En iyi arkadaşlarıma bile vurmaya başladım istemsizce. Oyunda öldüğümde masayı kıracakmışcasına vuruyorum. En küçük şeyde bile sinirlenmeye başladım normalde böyle biri değildim. Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?