Aim Lab'de görüntü gecikmesi yaşamanızın birkaç nedeni olabilirAim Lab'de nedense görüntü gecikmeli geliyor bi 500 ms falan. Oyun kasmıyor aslında ama böyle. Bir çözümünüz var mıdır?
Çözünürlük ayarlarına girip ekranınız için doğru olan ayarları yapıp tekrar dener misiniz?Aim Lab'de nedense görüntü gecikmeli geliyor bi 500 ms falan. Oyun kasmıyor aslında ama böyle. Bir çözümünüz var mıdır?
Çözünürlük ayarlarına girip ekranınız için doğru olan ayarları yapıp tekrar dener misiniz?
Ekran kartın ne acaba?Ekli dosyayı görüntüle 87344
Hocam bende çözünürlük değiştirme kısmı yok tıkladığımda hiçbir şey gelmiyor valorantta da böyle sebebi nedir? VGA dönüştürücü kullanıyorum bi bağlantısı var mıdır?
AMD Radeon HD 7570 baya eski hocamEkran kartın ne acaba?
AMD Radeon HD 7570 baya eski hocam
Valo, Fortnite, Lol tarzı oyunlarda +60 Fps alıyorum tek bu oyunda böyle hocam. Öyle ağır bir oyuna da benzemiyor ama ben yine dediklerinizi yapayım thxBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Driver güncellemeyi deneyin ama dediğiniz gibi sisteminiz biraz eski anladığım kadarıyla, çok da bir şey beklemeyin bence. Dönüştürücü kaynaklı'da olabilir elinizde başka bir şekilde deneme şansı varsa deneyebilirsiniz.
Aim Lab'de görüntü gecikmesi yaşamanızın birkaç nedeni olabilirAim Lab'de nedense görüntü gecikmeli geliyor bi 500 ms falan. Oyun kasmıyor aslında ama böyle. Bir çözümünüz var mıdır?
Hocam normal o zaman benimde ekran kartım eski valorantda aldığım fps i aimlab de alamıyorum aimlab optimizasyonu birazcık kötüValo, Fortnite, Lol tarzı oyunlarda +60 Fps alıyorum tek bu oyunda böyle hocam. Öyle ağır bir oyuna da benzemiyor ama ben yine dediklerinizi yapayım thx