Çözüldü Aim Lab kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aim Lab'de nedense görüntü gecikmeli geliyor bi 500 ms falan. Oyun kasmıyor aslında ama böyle. Bir çözümünüz var mıdır?

Çözüm
Aim Lab'de nedense görüntü gecikmeli geliyor bi 500 ms falan. Oyun kasmıyor aslında ama böyle. Bir çözümünüz var mıdır?
Aim Lab'de görüntü gecikmesi yaşamanızın birkaç nedeni olabilir
Olası Çözümler;
  1. Grafik ayarları: Aim Lab'de grafik ayarlarınızı kontrol edin ve en düşük ayarlarda olup olmadığınızı kontrol edin. Yüksek grafik ayarları, performansınızı düşürebilir ve gecikmeye neden olabilir.
  2. Giriş gecikmesi: Aim Lab'de, fare gecikmesi veya giriş gecikmesi yaşayabilirsiniz. Bu, fare hareketlerinin ve klavye tuşlarına basmanın algılanması arasındaki zaman gecikmesi anlamına gelir. Bu gecikme, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir. Giriş gecikmesini azaltmak için, fare hızınızı artırabilir veya Aim Lab'deki fare...
lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çözünürlük ayarlarına girip ekranınız için doğru olan ayarları yapıp tekrar dener misiniz?
1678529804535.png

Hocam bende çözünürlük değiştirme kısmı yok tıkladığımda hiçbir şey gelmiyor valorantta da böyle sebebi nedir? VGA dönüştürücü kullanıyorum bi bağlantısı var mıdır?

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
AMD Radeon HD 7570 baya eski hocam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Driver güncellemeyi deneyin ama dediğiniz gibi sisteminiz biraz eski anladığım kadarıyla, çok da bir şey beklemeyin bence. Dönüştürücü kaynaklı'da olabilir elinizde başka bir şekilde deneme şansı varsa deneyebilirsiniz.

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Driver güncellemeyi deneyin ama dediğiniz gibi sisteminiz biraz eski anladığım kadarıyla, çok da bir şey beklemeyin bence. Dönüştürücü kaynaklı'da olabilir elinizde başka bir şekilde deneme şansı varsa deneyebilirsiniz.
Valo, Fortnite, Lol tarzı oyunlarda +60 Fps alıyorum tek bu oyunda böyle hocam. Öyle ağır bir oyuna da benzemiyor ama ben yine dediklerinizi yapayım thx

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aim Lab'de görüntü gecikmesi yaşamanızın birkaç nedeni olabilir
Olası Çözümler;
  1. Grafik ayarları: Aim Lab'de grafik ayarlarınızı kontrol edin ve en düşük ayarlarda olup olmadığınızı kontrol edin. Yüksek grafik ayarları, performansınızı düşürebilir ve gecikmeye neden olabilir.
  2. Giriş gecikmesi: Aim Lab'de, fare gecikmesi veya giriş gecikmesi yaşayabilirsiniz. Bu, fare hareketlerinin ve klavye tuşlarına basmanın algılanması arasındaki zaman gecikmesi anlamına gelir. Bu gecikme, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir. Giriş gecikmesini azaltmak için, fare hızınızı artırabilir veya Aim Lab'deki fare hassasiyeti ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
  3. İnternet bağlantısı: Aim Lab'de gecikme yaşamanızın nedeni, internet bağlantınızda yaşanan sorunlar da olabilir. İnternet bağlantınızın hızını ve kararlılığını kontrol edin.
Bunların hiçbirisi sorununuzu çözmezse, Aim Lab'ın destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Valo, Fortnite, Lol tarzı oyunlarda +60 Fps alıyorum tek bu oyunda böyle hocam. Öyle ağır bir oyuna da benzemiyor ama ben yine dediklerinizi yapayım thx
Hocam normal o zaman benimde ekran kartım eski valorantda aldığım fps i aimlab de alamıyorum aimlab optimizasyonu birazcık kötü

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam ses sorun değil ise Aim labde fanları %90-100'e çekin öyle oynayın ama 70 derece çok değil, 80 evet biraz fazla, kart marka modeliniz ney?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...