Aim Lab'de görüntü gecikmesi yaşamanızın birkaç nedeni olabilir
Olası Çözümler;
Grafik ayarları: Aim Lab'de grafik ayarlarınızı kontrol edin ve en düşük ayarlarda olup olmadığınızı kontrol edin. Yüksek grafik ayarları, performansınızı düşürebilir ve gecikmeye neden olabilir.
Giriş gecikmesi: Aim Lab'de, fare gecikmesi veya giriş gecikmesi yaşayabilirsiniz. Bu, fare hareketlerinin ve klavye tuşlarına basmanın algılanması arasındaki zaman gecikmesi anlamına gelir. Bu gecikme, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir. Giriş gecikmesini azaltmak için, fare hızınızı artırabilir veya Aim Lab'deki fare...
Hocam bende çözünürlük değiştirme kısmı yok tıkladığımda hiçbir şey gelmiyor valorantta da böyle sebebi nedir? VGA dönüştürücü kullanıyorum bi bağlantısı var mıdır?
Hocam bende çözünürlük değiştirme kısmı yok tıkladığımda hiçbir şey gelmiyor valorantta da böyle sebebi nedir? VGA dönüştürücü kullanıyorum bi bağlantısı var mıdır?
Driver güncellemeyi deneyin ama dediğiniz gibi sisteminiz biraz eski anladığım kadarıyla, çok da bir şey beklemeyin bence. Dönüştürücü kaynaklı'da olabilir elinizde başka bir şekilde deneme şansı varsa deneyebilirsiniz.
Driver güncellemeyi deneyin ama dediğiniz gibi sisteminiz biraz eski anladığım kadarıyla, çok da bir şey beklemeyin bence. Dönüştürücü kaynaklı'da olabilir elinizde başka bir şekilde deneme şansı varsa deneyebilirsiniz.
Valo, Fortnite, Lol tarzı oyunlarda +60 Fps alıyorum tek bu oyunda böyle hocam. Öyle ağır bir oyuna da benzemiyor ama ben yine dediklerinizi yapayım thx
Aim Lab'de görüntü gecikmesi yaşamanızın birkaç nedeni olabilir
Olası Çözümler;
Grafik ayarları: Aim Lab'de grafik ayarlarınızı kontrol edin ve en düşük ayarlarda olup olmadığınızı kontrol edin. Yüksek grafik ayarları, performansınızı düşürebilir ve gecikmeye neden olabilir.
Giriş gecikmesi: Aim Lab'de, fare gecikmesi veya giriş gecikmesi yaşayabilirsiniz. Bu, fare hareketlerinin ve klavye tuşlarına basmanın algılanması arasındaki zaman gecikmesi anlamına gelir. Bu gecikme, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir. Giriş gecikmesini azaltmak için, fare hızınızı artırabilir veya Aim Lab'deki fare hassasiyeti ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
İnternet bağlantısı: Aim Lab'de gecikme yaşamanızın nedeni, internet bağlantınızda yaşanan sorunlar da olabilir. İnternet bağlantınızın hızını ve kararlılığını kontrol edin.
Bunların hiçbirisi sorununuzu çözmezse, Aim Lab'ın destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
Valo, Fortnite, Lol tarzı oyunlarda +60 Fps alıyorum tek bu oyunda böyle hocam. Öyle ağır bir oyuna da benzemiyor ama ben yine dediklerinizi yapayım thx