Akilli tahtamizda mebre adli uygulama yuzunden sifre konulmus.Sadece ogretmenlerin telefonundan baglanilip aciliyor acildigi zaman bilgisayara full erisimimiz oluyor. Bunu bilgisayarin icinden silmemizin bir yolu varmi
Dostum bu konuda yazılım bilmen gerekiyor zannımca öyle denetim masasından felan silinebilen bir şey değildir. Biosla veya işletim sistemiyle alakaladır. Bu nedenle internet üzerinden bi araştırma yapabilirsin ama zannetmiyorum silebileceğini. Bizim zamanımızda vpn arardık şimdi bu var.
knk bunu indir bizim tahtada vardı ben kırdım adımlar;
akıllı tahta sol ortadan sağa doğru çekince win + tab yapmış oluyosun yani alt-tab gibi ordan masa üstü açıp usb ile benim programı açıp orda kullanımı kolay ztn kapatabilirsin iyi günler kardeşim
akıllı tahta sol ortadan sağa doğru çekince win + tab yapmış oluyosun yani alt-tab gibi ordan masa üstü açıp usb ile benim programı açıp orda kullanımı kolay ztn kapatabilirsin iyi günler kardeşim