Alacağım sistem beni ne kadar idare edebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
x12eds.PNG

Bu sistemi birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum ondan önce size fikirlerinizi sorayım dedim bu sistemin tahminen oyun performansı nasıl olur özellikle Rust için almak istiyorum

Bu sistem benim için bir gelecek sunar mı ? yeni nesil oyunları pek oynamıyorum oynadığım oyunlar belli başlı oyunlar (RUST,CSGO,LOL,BLACKDESERT,COD,RAİNBOW SİX SİEGE) Yani bu sistem beni tahminen kaç sene idare edebilir.

NOT: Sistem fiyatı monitör dahil 11,056 TL

GÜNCELLEME:
111111111111111111111111.PNG

Görüşlerinizden sonra farklı olarak bu sistemi kurdum diğerine göre düşünürsek daha çok işime yarar gibi duruyor peki bu ileride yeni nesil oyunları açar mı ? kaç sene idare eder :D

Aldığım fiyat: 14.900 TL

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tek kelime ile muhteşem olur kardeşim bu tarz bi ekran kartının neredeyse açamayacağı oyun yok sana onu söyleyebilirirm 1080p için konusuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam bu sistem için biraz pahalı çünkü 11k monitörlü bütçeye rtx 2060 gitmez super modeli olsa neyse de bence yeni 3000 serisi kartların çıkmasını bekle 3060 çıkacak

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İleride yeni çıkacak olan yeni nesil oyunlar için sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında kusursuz bir sistem. En kötü 5 6 yıl idare eder diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam bu sistem için biraz pahalı çünkü 11k monitörlü bütçeye rtx 2060 gitmez super modeli olsa neyse de bence yeni 3000 serisi kartların çıkmasını bekle 3060 çıkacak
3060 sistem dizdim 12000 tl ye geliyor (HDD YOK M2 YOK MONİTÖR YOK)
Bu sistemde hdd var ssd var m2 var üstüne birde monitör var öyle düşününce çok fazla gelmiyor sanki :) monitör 144 hz IPS 1ms monitör
Sence daha iyisi olabilir mi çünkü 3060 dizdiğimde monitör dahil edince 14 bini buluyor ve dediğim gibi çok yeni nesil oyun oynamıyorum o yüzden abartmaya gerek var mı
İleride yeni çıkacak olan yeni nesil oyunlar için sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında kusursuz bir sistem. En kötü 5 6 yıl idare eder diye düşünüyorum.
Benim oynayacağım ve Sistemi en çok zorlayacak oyun Rust o yüzden fazla abartmadan 3060 felan almama gerek yok diye düşündüm sence mantıklı mı düşündüm ya da ileride dediğin gibi yeni nesil oyun oynamak istersem 2060 satıp yerine 3060 takarsam bu sistem 3060 ekran kartını kaldırır mı

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
3060 sistem dizdim 12000 tl ye geliyor (HDD YOK M2 YOK MONİTÖR YOK)
Bu sistemde hdd var ssd var m2 var üstüne birde monitör var öyle düşününce çok fazla gelmiyor sanki :) monitör 144 hz IPS 1ms monitör
Sence daha iyisi olabilir mi çünkü 3060 dizdiğimde monitör dahil edince 14 bini buluyor ve dediğim gibi çok yeni nesil oyun oynamıyorum o yüzden abartmaya gerek var mı
Benim oynayacağım ve Sistemi en çok zorlayacak oyun Rust o yüzden fazla abartmadan 3060 felan almama gerek yok diye düşündüm sence mantıklı mı düşündüm ya da ileride dediğin gibi yeni nesil oyun oynamak istersem 2060 satıp yerine 3060 takarsam bu sistem 3060 ekran kartını kaldırır mı
Çok yeni nesil oyun oynamıyorsanız abartıya kaçmaya gerek yok. Kaldırır mı kaldırmaz mı onu bilemiyorum.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Biraz daha para koyup işlemciyi bi tık üst alırsan ve sıvı soğutucu vb kullanırsan çok iyi oyunlar oynarsın gayet uzun süre işini görür bu sistem dostum. Ekran kartını 1 tık düşük alsanda işini görür pek yeni nesil oyun oynamıyorsan yani fazla gösterişe gerek yok

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çok yeni nesil oyun oynamıyorsanız abartıya kaçmaya gerek yok.
peki ilerleyen zamanlarda birkaç sene sonra 3060 veya başka bir ekran kartı alırsam bu sisteme takıp rahatca kullanabilir miyim yoksa diğer parçaları da değişmem gerekir mi

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
peki ilerleyen zamanlarda birkaç sene sonra 3060 veya başka bir ekran kartı alırsam bu sisteme takıp rahatca kullanabilir miyim yoksa diğer parçaları da değişmem gerekir mi
Bence kullanılır ama bilemiyorum. Sistemin diğer parçaları kusursuz.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Biraz daha para koyup işlemciyi bi tık üst alırsan ve sıvı soğutucu vb kullanırsan çok iyi oyunlar oynarsın gayet uzun süre işini görür bu sistem dostum. Ekran kartını 1 tık düşük alsanda işini görür pek yeni nesil oyun oynamıyorsan yani fazla gösterişe gerek yok
sıvı soğutma ne işe yarıyor açıkcası bilmiyorum :) ben hayatım boyunca laptop kullandım elimde gaming laptop var o yüzden sistem dizmyle pek uğraşmadım sıvı soğutma ne işe yarar yararı nedir anlatabilir misin ona göre bu sisteme sıvı soğutma ekleyebilirim. ( su mu dökücem içine nasıl kullanıcam ben onu :D )

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
sıvı soğutma ne işe yarıyor açıkcası bilmiyorum :) ben hayatım boyunca laptop kullandım elimde gaming laptop var o yüzden sistem dizmyle pek uğraşmadım sıvı soğutma ne işe yarar yararı nedir anlatabilir misin ona göre bu sisteme sıvı soğutma ekleyebilirim. ( su mu dökücem içine nasıl kullanıcam ben onu :D )
Sıvı soğutma bilgisayar için ek aparat olarak düşünebiliriz. Bilgisayar parçalarını soğuk tutmak için kullanılıyor. Bir nevi fan diyebiliriz.

• Like
Tepkiler: BOT
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sıvı soğutma bilgisayar için ek aparat olarak düşünebiliriz. Bilgisayar parçalarını soğuk tutmak için kullanılıyor. Bir nevi fan diyebiliriz.
ben bu sistemi böylece aldığımda işlemcimin yanında onu soğutması için fan gönderiyorlar değil mi ?
o fana ek olarak fazladan sıvı soğutma takıp ikisini birden kullanabilir miyim ciddi bir fark yaratır mı ?

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
ben bu sistemi böylece aldığımda işlemcimin yanında onu soğutması için fan gönderiyorlar değil mi ?
o fana ek olarak fazladan sıvı soğutma takıp ikisini birden kullanabilir miyim ciddi bir fark yaratır mı ?
Şimdi iki sorunuzunda cevabını bilemiyorum yanlış bilgilendirme vermek istemem ancak kendimden örnek vereyim. Ben içi boş kasa satın almıştım. Ek fan göndermişlerdi.

• Like
Tepkiler: BOT

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sistemin bu oyunlar için gayet ideal. Benim bilgisayarım üçüncü bilgisayarım olan standart bilgisayarımın özellikleri 8 gb ram intel i3 1030 ti ekran kartı ile rainbow+rust+csgo yüksek fps ile oynuyorum. Ve üçüncü yılım olacak bilgisayarla. Senin sistemin bana göre en az 5 götürür. Fakat temiz kullanmaya özen göster, fanları olsun kasanın içindeki tozları olsun. Emek harca ki emeğinin karşılığını al. Şimdiden hayırlı olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...