Süper Üye
suanki oyunlarda sorun yok ama 1 sene sonra 2 3 sene sonra ne olur bilemeyiz ama bence 1 2 sene götürür
Bence parça değişmen gerekmeyecek 15 yıl boyunca falan. Yeni nesil oyunlar çıkıyor zaten oynatır bence kolayca.peki ilerleyen zamanlarda birkaç sene sonra 3060 veya başka bir ekran kartı alırsam bu sisteme takıp rahatca kullanabilir miyim yoksa diğer parçaları da değişmem gerekir mi
daha fazla gider ya2 yıl götürürr
peki ilerleyen zamanlarda birkaç sene sonra 3060 veya başka bir ekran kartı alırsam bu sisteme takıp rahatca kullanabilir miyim yoksa diğer parçaları da değişmem gerekir mi
Hocam 3060 ti değil normal 3060 daha çıkmadı bile nasıl dizdin acaba :d3060 sistem dizdim 12000 tl ye geliyor (HDD YOK M2 YOK MONİTÖR YOK)
Bu sistemde hdd var ssd var m2 var üstüne birde monitör var öyle düşününce çok fazla gelmiyor sankimonitör 144 hz IPS 1ms monitör
Sence daha iyisi olabilir mi çünkü 3060 dizdiğimde monitör dahil edince 14 bini buluyor ve dediğim gibi çok yeni nesil oyun oynamıyorum o yüzden abartmaya gerek var mı
Benim oynayacağım ve Sistemi en çok zorlayacak oyun Rust o yüzden fazla abartmadan 3060 felan almama gerek yok diye düşündüm sence mantıklı mı düşündüm ya da ileride dediğin gibi yeni nesil oyun oynamak istersem 2060 satıp yerine 3060 takarsam bu sistem 3060 ekran kartını kaldırır mı