Çözüldü Anakartım kaç gb ram destekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamın aleyküm öncelikle beyler anakartımın modeli PRIME H310M-R R2.0 kaç gb ram destekler üstünde şuan 8 gb var bi 8 gb daha almayı düşünüyorum bilgisi olan varsa aydınlata bilir mi ?

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Asus 'un sitesinde max 32 gb 'a kadar takılabileceği yazıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9.6 KB · Görüntüleme: 39
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3000 mhz 8 gb ddr4 ram aldım taktım bu seferde ekranı açmıyor aldıgım rami çıkartınca bilgisayar açılıyor gene sorun ne olabilir anlamadım
Rami almadan önce keşke anakartın sitesinden kontrol etseydiniz. Muhtemelen uyumsuzluk problemi var. Üzerinde takılı olan ram ile eşdeğer bir ram almalısınız. Farklı marka ve modeller genellikle sorun yaratabiliyor. Dual kit alma imkanınız var ise garanti olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rami almadan önce keşke anakartın sitesinden kontrol etseydiniz. Muhtemelen uyumsuzluk problemi var. Üzerinde takılı olan ram ile eşdeğer bir ram almalısınız. Farklı marka ve modeller genellikle sorun yaratabiliyor. Dual kit alma imkanınız var ise garanti olacaktır.
anladım hocam farklı marka ram aldım aynısı varmı bılmıyorum olmadı dual 16 gb ram alıcam sagol

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Asus 'un sitesinde max 32 gb 'a kadar takılabileceği yazıyor.
Buradaki SS istinaden yazıyorum.

Anakartınızda 2 adet ram yuvası bulunmaktadır ve bu 2 yuvadaki ramlerin toplamı maksimum 32 gb olabilir.

Anakartınız maksimum 2666 Mhz destekliyor bu yüzden bunun üstünde ramler almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...