3000 mhz 8 gb ddr4 ram aldım taktım bu seferde ekranı açmıyor aldıgım rami çıkartınca bilgisayar açılıyor gene sorun ne olabilir anlamadımAsus 'un sitesinde max 32 gb 'a kadar takılabileceği yazıyor
Rami almadan önce keşke anakartın sitesinden kontrol etseydiniz. Muhtemelen uyumsuzluk problemi var. Üzerinde takılı olan ram ile eşdeğer bir ram almalısınız. Farklı marka ve modeller genellikle sorun yaratabiliyor. Dual kit alma imkanınız var ise garanti olacaktır.3000 mhz 8 gb ddr4 ram aldım taktım bu seferde ekranı açmıyor aldıgım rami çıkartınca bilgisayar açılıyor gene sorun ne olabilir anlamadım
anladım hocam farklı marka ram aldım aynısı varmı bılmıyorum olmadı dual 16 gb ram alıcam sagolRami almadan önce keşke anakartın sitesinden kontrol etseydiniz. Muhtemelen uyumsuzluk problemi var. Üzerinde takılı olan ram ile eşdeğer bir ram almalısınız. Farklı marka ve modeller genellikle sorun yaratabiliyor. Dual kit alma imkanınız var ise garanti olacaktır.
Buradaki SS istinaden yazıyorum.Asus 'un sitesinde max 32 gb 'a kadar takılabileceği yazıyor.