onaylı üye'demi çalışıyor hile?onaylı üye olmaya çalışıyorum biraz önce oldum ama bi duşa girip geldim 43 mesaja düşürülmüş şmdi tekrar onaylı olmaya çalışıyorum
Post automatically merged:
tekrar deneyip atıcam
onaylı üye'demi çalışıyor hile?onaylı üye olmaya çalışıyorum biraz önce oldum ama bi duşa girip geldim 43 mesaja düşürülmüş şmdi tekrar onaylı olmaya çalışıyorum
tekrar deneyip atıcam
evet onaylı üye olman lazım 50 mesaj atıp ben 50 oldum ama daha üye görünüyorumonaylı üye'demi çalışıyor hile?
antiban özelliğini kullanmak için en az seçkin üye mi olmak gerekiyor kardeşmarkadaslar oncelike normal hilelerde bildigim kadarıyla onaylı uye olmanız gerekiyor antiban hile kullanmak için seckin üye ve ustleri kullanıyor bu konuda uye kademelerini forum kuralları veyada forumdan bilgi alabilirsiniz tesekkurler
forum kuralları'na baktım yok üye kademelerniarkadaslar oncelike normal hilelerde bildigim kadarıyla onaylı uye olmanız gerekiyor antiban hile kullanmak için seckin üye ve ustleri kullanıyor bu konuda uye kademelerini forum kuralları veyada forumdan bilgi alabilirsiniz tesekkurler
evet kardesim aynen bu sitede seckin uye ve ustleri kullanabiliyorevet onaylı üye olman lazım 50 mesaj atıp ben 50 oldum ama daha üye görünüyorum
antiban özelliğini kullanmak için en az seçkin üye mi olmak gerekiyor kardeşm
onaylı üye kullanamıyormuevet kardesim aynen bu sitede seckin uye ve ustleri kullanabiliyor
benim mesaj 50 yi geçti onaylı üye nasıl olucam şmdi onu biliyor musun.evet kardesim aynen bu sitede seckin uye ve ustleri kullanabiliyor
2 gun suresı var +50 msj normal uye ve atacagınız msjları forum kuralları cercevesınde atmanız gerekiyor seckin üyelikte +300 diye biliyorumevet kardesim aynen bu sitede seckin uye ve ustleri kullanabiliyor
teşekkürler kardeşm saol yardımın için2 gun suresı var +50 msj normal uye ve atacagınız msjları forum kuralları cercevesınde atmanız gerekiyor seckin üyelikte +300 diye biliyorum
konuyu okumayı başardın demekarkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan
1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
7. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım
Hilenin en başındaki sayfada gerekli bilgilendirme yazıyor istersen okuyabilirsin.Beyler bi sorum olucak, pubg anti ban hilesi mevcut şuan tek olarak bu hileyi başlatırken anti ban diye küçük kutu geliyor altında da yes - no var bilmediğim için birşey yapmadım bilgilendirirmisiniz.
konuyu okumakla alakası yok kendi arastırmalarım sonucu yaptım ben bunu sana sordum cevabınıda vermedin şimdi lafını yapırosunkonuyu okumayı başardın demek![]()