Anti Ban Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaslar oncelike normal hilelerde bildigim kadarıyla onaylı uye olmanız gerekiyor antiban hile kullanmak için seckin üye ve ustleri kullanıyor bu konuda uye kademelerini forum kuralları veyada forumdan bilgi alabilirsiniz tesekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onaylı üye'demi çalışıyor hile?
evet onaylı üye olman lazım 50 mesaj atıp ben 50 oldum ama daha üye görünüyorum
Post automatically merged:

arkadaslar oncelike normal hilelerde bildigim kadarıyla onaylı uye olmanız gerekiyor antiban hile kullanmak için seckin üye ve ustleri kullanıyor bu konuda uye kademelerini forum kuralları veyada forumdan bilgi alabilirsiniz tesekkurler
antiban özelliğini kullanmak için en az seçkin üye mi olmak gerekiyor kardeşm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
forum kuralları'na baktım yok üye kademelerni

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet onaylı üye olman lazım 50 mesaj atıp ben 50 oldum ama daha üye görünüyorum

antiban özelliğini kullanmak için en az seçkin üye mi olmak gerekiyor kardeşm
evet kardesim aynen bu sitede seckin uye ve ustleri kullanabiliyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan

1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
7. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan

1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
7. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım
konuyu okumayı başardın demek :brainfree:

Üye
6 HİZMET YILI
BIZ NAPACAZ BIZDE YESDE YOK NO DA YOK HILE ACILMIYOR

anlaşılan yenı bır hıle bulacagız bunun omru bıttı

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Beyler bi sorum olucak, pubg anti ban hilesi mevcut şuan tek olarak bu hileyi başlatırken anti ban diye küçük kutu geliyor altında da yes - no var bilmediğim için birşey yapmadım bilgilendirirmisiniz.
Hilenin en başındaki sayfada gerekli bilgilendirme yazıyor istersen okuyabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
orda sadece yazıyor aynısı yapıyoz acılmıyor senın kadar bılmıyozmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...