Şimdi bir client yaptım giriş yap diyince oyunun dosya konumunda ki Hile algılatıcak dosyaları görüp oyuna girişi engellemek istiyorum Video vs herşeyi atın yeterr ki şunu yapayım.
Şimdi bir client yaptım giriş yap diyince oyunun dosya konumunda ki Hile algılatıcak dosyaları görüp oyuna girişi engellemek istiyorum Video vs herşeyi atın yeterr ki şunu yapayım.
Bu tarzda bir kontrol ile engelleyebilirsin. Eğer basit bir client ise. Dosya aratıyorsun. Oyunun klasöründe demişsin, o sebeple oyunun klasöründe söylediğin hilenin isminde dosya var mı yok mu onu araştırır bu program
gerçekten sağlam bi proje yapmak istiyosan title algılamayla olmaz programı random isimlendirir çok rahat açar oyunda ve ya programda değişmesini istemediğin değeri okutdur koruma programına olağan dışı değişimlerde oyunu kapat
C# dan Böyle CheatList Yapıp Detech Etmek Birazcık Basit Yani Adam Değiştirebilir Zaten .Net Olduğu İçin Direk Anti Hileni Fix Edecektir Sana Tavsiyem C++ Servis Yazabilirsin Eğer C++ Bilgin Yüksekse Driver Yazabilirsin Bunu Servis İle Birleştirip Maksimum Koruma Sağlıyabilirsin Biz Şuan Ekiple Fivem Anti Cheat Yapıyoruz @KusursuzHacker Bilir <3 Demi Kankaq