Onaylı Üye
Sealm xiaomi telefonum var 5 tane apk hileli oyun ve sayre denedim hepsinde uygulama yüklenemedi dedi bir çok yol denedim hiç biri olmadı yardımcı olacak bu işleri bilen varmı
Bende redmi note9 kullanıyorum senin dediğini deniyeceğim teşekkürleraynısı bendede oluyordu redmi 4x kullanıyordum eski bir model olarak uygulama inene kadar indirilenler sekmesi açık şekilde beklemem gerekiyordu inmesi için deneyebilirsin sende.
Denedim olmadı kardeşim ginede teşkkürlerbilinmeyen kaynakları aç düzelir bndede aynısı vardı düzeldi
apple da apk yükleniyormuda kardeşimXiaomi telefonlarda genel olarak böyle bir sorun var ben de çözememiştim şu an Apple kullanıyorum bu sebepten dolayı değiştirmiştim.
Uygulama yüklenmeyince orda uygulama gözükmüyor ne yazikkiayarlardan uygulamaya izin ver
Hayır o sebepten dolayı değiştirmedim zaten. Madem Android kullanıp yükleyemiyoruz Apk dedim bari Ios olsun hiç yüklemeyelimapple da apk yükleniyormuda kardeşim
Post automatically merged:
Uygulama yüklenmeyince orda uygulama gözükmüyor ne yazikki
Aynen mantıklıymış ama samsungda veya başka markada olmuyor xiaomi de oluyor sadece yani samsung kullanıyordum 1 problem yoktu xiaomide oluyordu of yaaaHayır o sebepten dolayı değiştirmedim zaten. Madem Android kullanıp yükleyemiyoruz Apk dedim bari Ios olsun hiç yüklemeyelim![]()
Evet dediğim gibi Xiaomi ilginç sadece bu telefonlarda oluyor diğer Android marka telefonlar hiç sıkıntı yaşatmıyor.Aynen mantıklıymış ama samsungda veya başka markada olmuyor xiaomi de oluyor sadece yani samsung kullanıyordum 1 problem yoktu xiaomide oluyordu of yaaa
Aynen ilgilendiğin için teşekkürler kendine iyi bak dostumEvet dediğim gibi Xiaomi ilginç sadece bu telefonlarda oluyor diğer Android marka telefonlar hiç sıkıntı yaşatmıyor.