Araba hakkında bir sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler arabaya binerken kapı yandaki arabaya vurdu göçük oluştu diğer arabada ama tam emin değilim öncesinde de olmuş olabilir babama ne diyeceğim abim bana her zaman arkandayım bana her şeyi anlat der ama korkuyorum o da kızar
(Göçük oluşan araba amcamın kiracısı)
Yardımlarınızı bekliyorum ;(

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Göçük düzeltme diye bir şey var . Bence söyleyin böyle böyle oldu diye. Muhtemel adam para falan da istemez zaten en azından ben olsam istemezdim olan olmuş . Olur ' da isterse 100 Lira gibi rakamlara hallolur :) Dert etmeyin ama söyleyin zira kamera vs vs. olaylar olursa mahkeme yolu daha kötü olur.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Beyler arabaya binerken kapı yandaki arabaya vurdu göçük oluştu diğer arabada ama tam emin değilim öncesinde de olmuş olabilir babama ne diyeceğim abim bana her zaman arkandayım bana her şeyi anlat der ama korkuyorum o da kızar
kardeşim hiç senin alakan yokmuş gibi arabana bin devam geldiğin arabayı o arabanın diğer tarafına çek haberim yok ben yapmadım de bu kadar korkuyorsan

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Uzlaşma yoluna giderekten zararı neyse karşılayabilirsiniz. Bence korkmadan söyle. Mahkemeye felan uzayabilir, uzarsa dahada sıkıntı olucaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzlaşma yoluna giderekten zararı neyse karşılayabilirsiniz. Bence korkmadan söyle. Mahkemeye felan uzayabilir, uzarsa dahada sıkıntı olucaktır.
Abim benim aile apartmanı 4 katlı bina zaten pek binmiyorlar mesajla o arabanın bugün fark ettim biri vurmuş adam bellide orada oldu zannedecek veya farkına bile varmayacak çünkü tam orada ezik var yani bilemiyorum ama endişe var adam zaten 1 ayda 1 araba yıkıyor

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Farkına varmayacak diyorsan haberin yokmuş gibi davranman en iyisi olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yaw booşver teneke parçası işte çok ciddi bi göcük değilse sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Farkına varmayacak diyorsan haberin yokmuş gibi davranman en iyisi olacaktır.
Abi araba sahibinin babası da bizim tampona ve amcamın kapısına sürtmüştü ve bize hayır dediler adamın çocuğuna babam sormuştu misafir geldi mi size diye evet dedi babam babasına dedi o da çocuk yanlış anlamış dedi komuşumuz bile görmüş

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Seni gayet iyi anlıyorum da kötülüğe kötülükle karşılık vermemek gerekir. Sen haberin yokmuş gibi davran.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Seni gayet iyi anlıyorum da kötülüğe kötülükle karşılık vermemek gerekir. Sen haberin yokmuş gibi davran.
abim ben zaten o anlamda yapmadım arabanın arkasına bindim kapıyı açtım belki bilirsin araba kapısında belli kademeler vardır ve kapı ileri doğru attı ne bileyim öyle olucağanı

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
internette satılan göçük düzeltici vantuz var istersen bi bak derim

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Etrafı gözlemle bir süre durum ortaya çıkacak gibi görünüyorsa söyle kararı sen vericen biz senin yerine söyleyemeyiz sonuçta ama sağlam vurduysan yani söylemelisin bence eğer ortaya çıkarsa geç söylersen sende durum içinden çıkılamaz bir hal alabilir ha çok farkedilcek bir şey değilse bırak ama önemli olan sen yaptığın davranışı kendine yakıştırıyon mu yakıştırmıyon mu

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeş hayatta olur böle küçük kazalar. korkacak bir şey yok. Durumu izah edersin ailene. o tip küçük göçükler çok maliyetli bir şey değil.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çok ciddi bir göcük yoksa boşver
Açık açık güzel bir şekilde anlat dostum sıkıntı yapmaz
Ben kaç kere kapı vurdum sıfır araba da hatta jant teker karteri bile vurdurdum kasise
Arabayla iki teker sürmüş adamım :D

ciddi bir durum yoksa bir şey olmaz
Orta bir şekilde göcük ise punta çektirme yaptır lokal boya attır tamam 150 - 200 tl arası bir fiyat biçerler sanayi ustaları

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Abi araba sahibinin babası da bizim tampona ve amcamın kapısına sürtmüştü ve bize hayır dediler adamın çocuğuna babam sormuştu misafir geldi mi size diye evet dedi babam babasına dedi o da çocuk yanlış anlamış dedi komuşumuz bile görmüş

Bizim kapı da yamulmuş derse ailenin yanında aaa öyle mi olmuş ? deyip geç kudursun iyice :burnbear: :cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim açık açık anlat bence ama dersenki yok ben korkarım anlatamam çekinirim falan o zaman göçük düzeltme var paran varsa o şekilde yaptır çaktırmadan ama yoksa para internettende bakabilirsin göçük düzeltmelere kendin yaparsın bi çok video var

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
what happend

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim ondan birşey olmaz abin arkandayım demiş karşıdaki arabada hasar varsa git özür dile hasarını ben karşılarım de geç takma kafaya

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
herhangi bir tamirciye götürürsen yapar zaten fazla bi ücreti yok halledersin yani sıkıntı etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...