Araba hakkında bir sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
herhangi bir tamirciye götürürsen yapar zaten fazla bi ücreti yok halledersin yani sıkıntı etme
Olay yanlış anlaşılmış bizim arabada bir şey yok komşununkinde göçük var
Post automatically merged:

kardeşim açık açık anlat bence ama dersenki yok ben korkarım anlatamam çekinirim falan o zaman göçük düzeltme var paran varsa o şekilde yaptır çaktırmadan ama yoksa para internettende bakabilirsin göçük düzeltmelere kendin yaparsın bi çok video var
Olay yanlış anlaşılmış bizim arabada bir şey yok komşununkinde göçük var

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dürüstlükten yana ol kardeşim belkide abine konuyu anlatırsan işin içinden çıkabileğin bir çözüm üretebilir .

Üye
5 HİZMET YILI
zor bir durumda candan onemli diyil en mantikli olani duruma gore seap iste burdaki hicbir yorum direkt serenin sorunun cozmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim bunlar çok basit şeyler halledilir mesele değil. 2 gün önce kırmızıda arabama arkadan çarptılar akordiyon oldu araba onu takmıyorum. sen git abine söyle ben yaptığımdan emin değilim de en azından dürüstlüğünden kazanırsın.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Amcana Durumu Belirte Bilirsin Yanlışıkla Olduğunu Söyle Oda Güzel Bir Şekilde Kiracıya Anlatır Olayı Masrafı Karşılar Bir Daha Dikkatli Olursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sakin ve mahcup bir şekilde kendini açıklarsan bir sıkıntı olmaz bence.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
göçük düzeltilir ya canını hiç sıkma masraflı bir şey de değil herkesin başına geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka bence hiç göçük düzeltmeyle uğraşma belkide önceden olmuştur kapıyı sert açıp açmamana da bağlı biraz o yüzden içini ferah tut

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kardeşim çok derin ve iz bırakan bi göcük yoksa Kalem silikonun uçlarını erit ve kaporta yapıştır sonrasında düzelene kadar 1 anda sertçe çek Toyoto corollar verso kullanıyorum aynı sounu yaşadım eskisi gibi oldu tavsiye ederim.İnternnete görmüştüm sağolsn lar bir bak derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum korkularından kaçarak kurtulamassın olgunluk yapıp söylemelisin tecrübe bunların hepsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...