Onaylı Üye
kardeşim hiç senin alakan yokmuş gibi arabana bin devam geldiğin arabayı o arabanın diğer tarafına çek haberim yok ben yapmadım de bu kadar korkuyorsanBeyler arabaya binerken kapı yandaki arabaya vurdu göçük oluştu diğer arabada ama tam emin değilim öncesinde de olmuş olabilir babama ne diyeceğim abim bana her zaman arkandayım bana her şeyi anlat der ama korkuyorum o da kızar
(Göçük oluşan araba amcamın kiracısı)
Yardımlarınızı bekliyorum ;(
Uzlaşma yoluna giderekten zararı neyse karşılayabilirsiniz. Bence korkmadan söyle. Mahkemeye felan uzayabilir, uzarsa dahada sıkıntı olucaktır.
Abim benim aile apartmanı 4 katlı bina zaten pek binmiyorlar mesajla o arabanın bugün fark ettim biri vurmuş adam bellide orada oldu zannedecek veya farkına bile varmayacak çünkü tam orada ezik var yani bilemiyorum ama endişe var adam zaten 1 ayda 1 araba yıkıyorUzlaşma yoluna giderekten zararı neyse karşılayabilirsiniz. Bence korkmadan söyle. Mahkemeye felan uzayabilir, uzarsa dahada sıkıntı olucaktır.
Abi araba sahibinin babası da bizim tampona ve amcamın kapısına sürtmüştü ve bize hayır dediler adamın çocuğuna babam sormuştu misafir geldi mi size diye evet dedi babam babasına dedi o da çocuk yanlış anlamış dedi komuşumuz bile görmüşFarkına varmayacak diyorsan haberin yokmuş gibi davranman en iyisi olacaktır.
abim ben zaten o anlamda yapmadım arabanın arkasına bindim kapıyı açtım belki bilirsin araba kapısında belli kademeler vardır ve kapı ileri doğru attı ne bileyim öyle olucağanıSeni gayet iyi anlıyorum da kötülüğe kötülükle karşılık vermemek gerekir. Sen haberin yokmuş gibi davran.
Abi araba sahibinin babası da bizim tampona ve amcamın kapısına sürtmüştü ve bize hayır dediler adamın çocuğuna babam sormuştu misafir geldi mi size diye evet dedi babam babasına dedi o da çocuk yanlış anlamış dedi komuşumuz bile görmüş
what happendBeyler arabaya binerken kapı yandaki arabaya vurdu göçük oluştu diğer arabada ama tam emin değilim öncesinde de olmuş olabilir babama ne diyeceğim abim bana her zaman arkandayım bana her şeyi anlat der ama korkuyorum o da kızar
(Göçük oluşan araba amcamın kiracısı)
Yardımlarınızı bekliyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?