paralı hile de banlatıyor banlatmayan hile yok piyasa da sadece gameloop değil başka emülatör programlarıyla bağlanıyorlar oyuna o programla da hileyi yakalamak zorlaşıyor pubg için bu kadar adamlar paralı hile kullanıyor diye bir şey yok her hile ban
paralı hile de banlatıyor banlatmayan hile yok piyasa da sadece gameloop değil başka emülatör programlarıyla bağlanıyorlar oyuna o programla da hileyi yakalamak zorlaşıyor pubg için bu kadar adamlar paralı hile kullanıyor diye bir şey yok her hile banlatır
araplar banlansa ustundekı gıysıler sılah desenlerı fazla ıyı olmaz son esya son sılah desenlerı var adamı takıp edıyorum kımın nerde oldugunu 2 el m16 ile 250 metre ilerdeki adamı vurmalar filan nasıl bi hile kullanıyolarsa artık banlanmıyorlar
araplar banlansa ustundekı gıysıler sılah desenlerı fazla ıyı olmaz son esya son sılah desenlerı var adamı takıp edıyorum kımın nerde oldugunu 2 el m16 ile 250 metre ilerdeki adamı vurmalar filan nasıl bi hile kullanıyolarsa artık banlanmıyorlar
kanka ben öreniğin lolde banlanıyorum ama ana hesaptan başkasını oynatıp yanında başka hesapla hile açıyorum.Hile açtığım hesap ben yiyor ama ana hesabı boostlamış oluyorum.Bu taktiği pubg moble dada kullanabilirsin bir gün sen onu taşırsın diğer gün o seni taşır çok zor değil yani sadece yanında sağlam bir arkadaşın olması lazım
Lig sıralamasına bakın 35 40 lvl hesaplar fatih olmuş, 1 aylık yeni hesaplar.. demekki banlanıp yeniden açıyorlar.. bende 40lvl hesabı as 1 yaptım çok sık oynamıyorum.. işin sırrı smartgaga kullanmak bence.. gameloop oto ban atmaya başlayınca smartgaga kurdum hala ban yok as 1 oldu.. sadece esp radar açık.. aımbot kullanmıyorum kullananlarıda report ediyorum