Araplar Neden Banlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
paralı hile de banlatıyor banlatmayan hile yok piyasa da sadece gameloop değil başka emülatör programlarıyla bağlanıyorlar oyuna o programla da hileyi yakalamak zorlaşıyor pubg için bu kadar adamlar paralı hile kullanıyor diye bir şey yok her hile ban
paralı hile de banlatıyor banlatmayan hile yok piyasa da sadece gameloop değil başka emülatör programlarıyla bağlanıyorlar oyuna o programla da hileyi yakalamak zorlaşıyor pubg için bu kadar adamlar paralı hile kullanıyor diye bir şey yok her hile banlatır
aynen ban atmayan hile yoktur
Post automatically merged:

Hayır aslında en zevklisi hile kullanarak kolay yoldan hesap kasmak :)
belirli bir süre sonrasistemi daha iyi olanlar kazanıyor. pc internet hızı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
araplarda kı para bızde olsa bızde banlanmyız

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
araplar banlansa ustundekı gıysıler sılah desenlerı fazla ıyı olmaz son esya son sılah desenlerı var adamı takıp edıyorum kımın nerde oldugunu 2 el m16 ile 250 metre ilerdeki adamı vurmalar filan nasıl bi hile kullanıyolarsa artık banlanmıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
you can do it bro xd

araplar banlansa ustundekı gıysıler sılah desenlerı fazla ıyı olmaz son esya son sılah desenlerı var adamı takıp edıyorum kımın nerde oldugunu 2 el m16 ile 250 metre ilerdeki adamı vurmalar filan nasıl bi hile kullanıyolarsa artık banlanmıyorlar
sorma birkaç kez banada deng geld 500 metre uzatan duvar arkası vurdu. adamı ekledim . video kaydettim şikayette ettim ama yine ban yemedi.

illaki onlar napıyosa parasıyla yapıyor herşeyi :D
parada yok :cryangry:

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hesap kasmadıktan sonra banlana banlana ne zevki var onun ya :)
kanka ben öreniğin lolde banlanıyorum ama ana hesaptan başkasını oynatıp yanında başka hesapla hile açıyorum.Hile açtığım hesap ben yiyor ama ana hesabı boostlamış oluyorum.Bu taktiği pubg moble dada kullanabilirsin bir gün sen onu taşırsın diğer gün o seni taşır çok zor değil yani sadece yanında sağlam bir arkadaşın olması lazım

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Lig sıralamasına bakın 35 40 lvl hesaplar fatih olmuş, 1 aylık yeni hesaplar.. demekki banlanıp yeniden açıyorlar.. bende 40lvl hesabı as 1 yaptım çok sık oynamıyorum.. işin sırrı smartgaga kullanmak bence.. gameloop oto ban atmaya başlayınca smartgaga kurdum hala ban yok as 1 oldu.. sadece esp radar açık.. aımbot kullanmıyorum kullananlarıda report ediyorum :D

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bence onlarda banlanıyordu onların parası cokdur daha iyi bir hileyi alıp oynuyorlardır

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bizzat şahit oldum, banlanıyorlar üstüne hemen yeni hesap açıp veya satın alıp oynuyorlar bu kadar basit.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Banlanmadığını nerden biliyorsun her gün, her oyun karşına hep aynı nickmi geliyor hileyle ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...