Ne demek rica ederim, iyi seyirler şimdiden.haber verdiğin için sağol sabahtan başlıyorum bakmaya
Dizi de polisiye konusu da var bu arada, başrol de caitlynizlemedim valla çok önyargılıyım izlenir mi diye düşünüyorum ama genelde dizi zevkim daha polisiye tarzı yavaş ilerleyen diziler oluyor. sizce sever miyim
Evet Netflix de yayınlanıyor, ama bazı kaçak kaynaklar da mevcutDaha hiç izlemedim ve yorumları görüyorum da baya bi güzel galiba eğer tavsiye ederseniz izleyeceğim bide Netflix de mi çıkıyor bu
Animelere bakabilirsinBaşlıkta da belirttiğim gibi, yeni bölümler yayınlandı, kimler izledi? Sizce dizi nasıl? Ayrıca, Arcane tarzı dizi önerebilirmisiniz?
Anime pek izlemiyorum aslında, animasyon tarzı demek istedim.Evet Netflix de yayınlanıyor, ama bazı kaçak kaynaklar da mevcut
Kesinlikle izlenir Hele birde lol oynuyorsan kesin izleDizi nasıl izlenir mi tavsiye edermisiniz ?
LoL arada oynuyorum kral ama izlerim eyvallahKesinlikle izlenir Hele birde lol oynuyorsan kesin izle
kardeşim zaten dizide daha küçüklerBen beğendim fakat karakterleri pek benzetemedim adlarını soylemeseler anlamayamazsın her karakterin kim oldugunu hele hele jayce.
aynen öyle büyüklükleri benziyor zaten çoğu karakterinkardeşim zaten dizide daha küçükler
kücüklerrkardeşim zaten dizide daha küçükler