halkımızın tabiriyle kara basan dedikleri şeyler gelmiş olabilir bende inanmıyorum ama bazı olaylar bunların gerçekliğini kanıtlıyor sabah kalktıgımda hiçbieşy yokken 30 dk kafamı oynatamamam veya bi akrabama musallat olmaları gibi
çünkü her dönem gelmiyolarar benim bi akrabama öyle oluyor demiştim belli zamanlarda oluyor yılda 1 2 kez 1 2 hafta fln bazen 3 yılda ama şuan 2 yıldır hiçbirşey olmuyor ve geceleri kabuslar görüp korkuyor uyandıgındada ağlyıorBen sadece yüksek ateşlendiğimde bu durumla karşılaşıyorum. Karabasan vs. olduğunu düşünmüyorum.
o yüzsüz şerefsizler gerçek hayattaki arkadaşlarına gönderme olabilirmi ?Hiç unutmadığım 2 rüyam var. Sanki part part yazmışlar gibi.
ilk rüyam evimizin ön tarafaına bakan camdan baktığımda siyah giyinimli yüzsüz ki yüzsüz olan yaratık vs. fazlasıyla ürperirim görmem oldu. Harry Potter'dan etkilenmiş olacam ki süpürge üstünde uçuyordu yıllar önce görmeme rağmen hala unutamıyorum.
ikincisi ki bu bence devam niteliği taşıyor aynı yerden evimin ön tarafına bakıyorum evimin önü geniştir ve üst katlarda oturuyorum her yerde yukardaki rüyamdaki karakterlere çok benzeyen yüzsüz fakat uçmayan çok fazla kişi geziyordu yazarken tekrardan hatırladım ve ürperdim.
Sanırım o rüyadan sonra en yakın arkadaşım aylarca flörtleştiğim kız ile çıkması buna bir gönderme olabilir, adi pislik bana çok yardımcı oluyodu kendine yol ayarlıyormuş.o yüzsüz şerefsizler gerçek hayattaki arkadaşlarına gönderme olabilirmi ?
adına üzüldüm senin yerinde olsam gidip onudöverdim umarım dövmüşsündürSanırım o rüyadan sonra en yakın arkadaşım aylarca flörtleştiğim kız ile çıkması buna bir gönderme olabilir, adi pislik bana çok yardımcı oluyodu kendine yol ayarlıyormuş.
Açıkçası biraz beklenmedik bi darbe yedim artık takmıyordum da şuan çok mutluyum, eğer okuyan birileri varsa umursamasın hayat her şekilde gülüyor konuyu dağıtmayıp noktalayalım.adına üzüldüm senin yerinde olsam gidip onudöverdim umarım dövmüşsündür
mesela ?bizim bütün rüyalarımız garip
cumhurbaşkanımız ne lan babanın adınımı söylüyosun 6 CİHAN SULTANI YERYÜZÜNDE VE GÖKYÜZÜNDE ERKEKLERİN TEMSİLCİSİ YÜCE SULTAN KÖRPÜLERİN EFENDİSİ TÜRKİYEYİ YÜCELTEN SÜPER GÜÇ HALİNE GETİREN ULU ÖNDER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DİYECEKSİN!Daha gece gördüm. Cumhurbaşkanımız rozet takıyordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?