Arkadaşlar Gördüğünüz en garip rüya neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
halkımızın tabiriyle kara basan dedikleri şeyler gelmiş olabilir bende inanmıyorum ama bazı olaylar bunların gerçekliğini kanıtlıyor sabah kalktıgımda hiçbieşy yokken 30 dk kafamı oynatamamam veya bi akrabama musallat olmaları gibi

Ben sadece yüksek ateşlendiğimde bu durumla karşılaşıyorum. Karabasan vs. olduğunu düşünmüyorum.

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Ben sadece yüksek ateşlendiğimde bu durumla karşılaşıyorum. Karabasan vs. olduğunu düşünmüyorum.
çünkü her dönem gelmiyolarar benim bi akrabama öyle oluyor demiştim belli zamanlarda oluyor yılda 1 2 kez 1 2 hafta fln bazen 3 yılda ama şuan 2 yıldır hiçbirşey olmuyor ve geceleri kabuslar görüp korkuyor uyandıgındada ağlyıor
Post automatically merged:

Hiç unutmadığım 2 rüyam var. Sanki part part yazmışlar gibi.
ilk rüyam evimizin ön tarafaına bakan camdan baktığımda siyah giyinimli yüzsüz ki yüzsüz olan yaratık vs. fazlasıyla ürperirim görmem oldu. Harry Potter'dan etkilenmiş olacam ki süpürge üstünde uçuyordu yıllar önce görmeme rağmen hala unutamıyorum.
ikincisi ki bu bence devam niteliği taşıyor aynı yerden evimin ön tarafına bakıyorum evimin önü geniştir ve üst katlarda oturuyorum her yerde yukardaki rüyamdaki karakterlere çok benzeyen yüzsüz fakat uçmayan çok fazla kişi geziyordu yazarken tekrardan hatırladım ve ürperdim.
o yüzsüz şerefsizler gerçek hayattaki arkadaşlarına gönderme olabilirmi ? :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
I am dreaming about i am going super saiyan like animation

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
o yüzsüz şerefsizler gerçek hayattaki arkadaşlarına gönderme olabilirmi ? :D
Sanırım o rüyadan sonra en yakın arkadaşım aylarca flörtleştiğim kız ile çıkması buna bir gönderme olabilir, adi pislik bana çok yardımcı oluyodu kendine yol ayarlıyormuş.

Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Sanırım o rüyadan sonra en yakın arkadaşım aylarca flörtleştiğim kız ile çıkması buna bir gönderme olabilir, adi pislik bana çok yardımcı oluyodu kendine yol ayarlıyormuş.
adına üzüldüm senin yerinde olsam gidip onudöverdim umarım dövmüşsündür

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
adına üzüldüm senin yerinde olsam gidip onudöverdim umarım dövmüşsündür
Açıkçası biraz beklenmedik bi darbe yedim artık takmıyordum da şuan çok mutluyum, eğer okuyan birileri varsa umursamasın hayat her şekilde gülüyor konuyu dağıtmayıp noktalayalım.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
en garip rüya heryerde zombiler vardı ben desen tek başıma sanırım izlediğim dizi yüzünden :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
aga rüyamda pubg oynuyordum manitayla gözümün önünde ölünce uyanmıştım

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Motorsiklet süren bi maymuna artçı olup kaza yapmıştık

konoha
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
evde uyandım bütün dünyayı su kaplamış , pencereden baktığımda sağ tarafta kutuplar soğ tarafımda piramitler vardı , arkamdaki mutfak kapısından zombiler gelmeye çalışırken bir yandan da evin önüne şimşekler çarpıyordu sonrasında bunu bana dedemin yapmış olduğu bir hipnoz olduğumu anlıyorum sonra korkup uyanıyorum.

DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
deprem oluyor ardından ben dışarıya çıkıyorum daha sonra dışarda gök delenler yıklımış halde ve ben gezerken bir kadın sesi duyuyorum sıkışmış beni kurtar diyor ben dev oluyorum ve koca binayı kaldırıyorum ... falan devamı sonra

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
birisinin cenaza namazı kılınırken bir anda yukarıya baktığımda tabutlar düşüyordu :(

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kız arkadasımla yaptık ruyada hamile kaldı korkudan altıma ettım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Daha gece gördüm. Cumhurbaşkanımız rozet takıyordu bana :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Daha gece gördüm. Cumhurbaşkanımız rozet takıyordu bana :D
cumhurbaşkanımız ne lan babanın adınımı söylüyosun 6 CİHAN SULTANI YERYÜZÜNDE VE GÖKYÜZÜNDE ERKEKLERİN TEMSİLCİSİ YÜCE SULTAN KÖRPÜLERİN EFENDİSİ TÜRKİYEYİ YÜCELTEN SÜPER GÜÇ HALİNE GETİREN ULU ÖNDER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DİYECEKSİN!
Edit:1 şaka amaçlı karantinada zaman geçmiyor ondan böyle yazdım
Edit:2 siyasi anlamayın kafanıza vurmam ama kafanızı öperim

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arabada translara laf atıp ölümüne dayak yemiştim :) çok şükür o günler geçti gitti :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
10 rüya görüyorsam bunlardan 8 tanesinde apartmandan aşağıya düşüyorum. rüyamda bile sürekli düşüyorum :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İlk okul öğretmenimi uzun zamandır görmüyordum rüyamda gördüm adamın emeği çoktu ağlayarak sarılmıştım adam üzülerek 5 dk sonra kızına çakıyordum A:SDA:DS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...