5 Haz 2019 #1 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar logo yapmanızı istiyorum discord sunucumun profil resmi için "KKÇ" yazacak. Veya Farklı da Olabilir sunucumun adı "Kırmızı Kurt Çetesi" reklam yapmıyorum logo tasarımı için adını verdim.Ama KKÇ olursa iyi olur. Post automatically merged: 5 Haz 2019 @Crystal Bakar mısın kardeş Son düzenleme: 5 Haz 2019
Arkadaşlar logo yapmanızı istiyorum discord sunucumun profil resmi için "KKÇ" yazacak. Veya Farklı da Olabilir sunucumun adı "Kırmızı Kurt Çetesi" reklam yapmıyorum logo tasarımı için adını verdim.Ama KKÇ olursa iyi olur. Post automatically merged: 5 Haz 2019 @Crystal Bakar mısın kardeş
5 Haz 2019 #2 mmeteyldr Seni sever beni sevmeyenler Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2016 Mesajlar 314 Tepki puanı 40 Ödüller 8 9 HİZMET YILI @Crystal burdan etiketlemek yerine özel mesaj yolu ile iletişime geçmen daha kolay ve hızlı olur. iyi forumlar
@Crystal burdan etiketlemek yerine özel mesaj yolu ile iletişime geçmen daha kolay ve hızlı olur. iyi forumlar