- Yasaklandı
Banlı Üye
(Lütfen okuduktan sonra gereksi̇z yorum yapmayin duyar kasmak vs deği̇l amacim artik patlama noktasina geldi̇m açmak i̇sti̇yorum bunlari bi̇ri̇ne) Bunları paylaşabilecegim ne arkadaşım var ne tanıdıgım bi dostum neden olmadıgını anlayacaksınız artık ve artık içimi dökmek istiyorum yoruldum.. sanal ortamda tanıyan dostlarım var tabi ama onlarada bu konuyu açmak istemiyorum dıslanacagım korkusu yüzünden doğuştan anneden gelme bir hastalığım var kas hastalıgı şuan 15 yaşındayım bugüne kadar diğer yani sizler gibi güzel bir çocukluk geçiremedim sebebi ise bacak kaslarımda olan hastalık her geçen gün bu hastalık bacaklarımdaki kasları yavaştan yok ediyor ve dahada bacaklarımı güçsüzleştiriyor yani çocuklugumdan beri orta okul dönemlerinde sizler gibi ne top oynayabildim ne bisiklet sürebildim ne doyasıya yorulmadan gezebildim gece geç saatlere kadar dısarıda arkadaşlarımla takılamadım
hayatımın yarısı evın içinde geçti desem yalan olmaz dışarı çıksam bile birşey yapamayıp anca diğer çocukları izliyordum oyun oynarken yere düşünce bacaklarımdaki güçsüzlükten dolayı birinden yardım almadan ayağa bile kalkamıyordum yani hiç yoktan az da olsa koşamasamda normal yavaş yavaş yürüyordum hiç yoktan yani taki 2 2.5 yıl önce evde geçirdigim bir kaza sonucu 2 bacagımda kırıldı uzun bi süre alçıda kaldı alçıdan çıkınca artık hiç yürüyemedim zaten zar zor yürüyordum güçsüzdü bacaklarım alçıda kalınca aylarca alçıdan cıkınca artık güç denen bişey kalmamıstı ayagımda suan tamamen yürüyemiyorum belden aşşağısı tutmuyor yani fizik tedavı alıyorum onun sayesinde hastalık yavaşlıyor tabi ama kaçınılmaz sonu geçiktirmek bir işe yaramaz derlerya benimkide o mesela internetten araştırdım hastalıgımı bi süre önce okuduklarım sunlardı tabi hastalık 20 21 yaşında kalbe kadar ilerleyince olacaklarıda tahmin ediyorsunuzdur solunum zorlaşması gibi bir çok sorunda başlamış oluyor o dereceye gelince o saatten sonrada tabi bu dünyadan göç etmiş olacagım sanırım okuduklarım onları gösteriyor ama tabi kimse kesin bir cevap veremez Allah c.c bileceği iş realde tanıdıgım bi dostum arkadaşım yok kimseye açılamıyorum artık patlama noktasına geldim okuduklarımdan anladıgım 20li yaşlarda hayatımının sona ereceği o yüzden artık bu konuyu biyerde açmak istiyorum yani ne yaşadıgımı bi ben bide Allah bilir 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek belden aşşağısı tutmayınca lavabo ihtiyacımda gelince nasıl giderdiğimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur... kardeşlerimin yaşıda çok küşük sayılmaz herşeyin farkındalar utanıyorum artık okuduklarım dogruysa artık yaşım bir anca o sınıra gelsin ve gözlerimi sonsuza kadar kapatmak istiyorum zaten ölü gibi yaşıyorum daha fazlada uzatmayacağım umarım yazdıklarım sizi rahatsız etmemiştir.