Artık içimi dökmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
(Lütfen okuduktan sonra gereksi̇z yorum yapmayin duyar kasmak vs deği̇l amacim artik patlama noktasina geldi̇m açmak i̇sti̇yorum bunlari bi̇ri̇ne) Bunları paylaşabilecegim ne arkadaşım var ne tanıdıgım bi dostum neden olmadıgını anlayacaksınız artık ve artık içimi dökmek istiyorum yoruldum.. sanal ortamda tanıyan dostlarım var tabi ama onlarada bu konuyu açmak istemiyorum dıslanacagım korkusu yüzünden doğuştan anneden gelme bir hastalığım var kas hastalıgı şuan 15 yaşındayım bugüne kadar diğer yani sizler gibi güzel bir çocukluk geçiremedim sebebi ise bacak kaslarımda olan hastalık her geçen gün bu hastalık bacaklarımdaki kasları yavaştan yok ediyor ve dahada bacaklarımı güçsüzleştiriyor yani çocuklugumdan beri orta okul dönemlerinde sizler gibi ne top oynayabildim ne bisiklet sürebildim ne doyasıya yorulmadan gezebildim gece geç saatlere kadar dısarıda arkadaşlarımla takılamadım :) hayatımın yarısı evın içinde geçti desem yalan olmaz dışarı çıksam bile birşey yapamayıp anca diğer çocukları izliyordum oyun oynarken yere düşünce bacaklarımdaki güçsüzlükten dolayı birinden yardım almadan ayağa bile kalkamıyordum yani hiç yoktan az da olsa koşamasamda normal yavaş yavaş yürüyordum hiç yoktan yani taki 2 2.5 yıl önce evde geçirdigim bir kaza sonucu 2 bacagımda kırıldı uzun bi süre alçıda kaldı alçıdan çıkınca artık hiç yürüyemedim zaten zar zor yürüyordum güçsüzdü bacaklarım alçıda kalınca aylarca alçıdan cıkınca artık güç denen bişey kalmamıstı ayagımda suan tamamen yürüyemiyorum belden aşşağısı tutmuyor yani fizik tedavı alıyorum onun sayesinde hastalık yavaşlıyor tabi ama kaçınılmaz sonu geçiktirmek bir işe yaramaz derlerya benimkide o mesela internetten araştırdım hastalıgımı bi süre önce okuduklarım sunlardı tabi hastalık 20 21 yaşında kalbe kadar ilerleyince olacaklarıda tahmin ediyorsunuzdur solunum zorlaşması gibi bir çok sorunda başlamış oluyor o dereceye gelince o saatten sonrada tabi bu dünyadan göç etmiş olacagım sanırım okuduklarım onları gösteriyor ama tabi kimse kesin bir cevap veremez Allah c.c bileceği iş realde tanıdıgım bi dostum arkadaşım yok kimseye açılamıyorum artık patlama noktasına geldim okuduklarımdan anladıgım 20li yaşlarda hayatımının sona ereceği o yüzden artık bu konuyu biyerde açmak istiyorum yani ne yaşadıgımı bi ben bide Allah bilir 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek belden aşşağısı tutmayınca lavabo ihtiyacımda gelince nasıl giderdiğimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur... kardeşlerimin yaşıda çok küşük sayılmaz herşeyin farkındalar utanıyorum artık okuduklarım dogruysa artık yaşım bir anca o sınıra gelsin ve gözlerimi sonsuza kadar kapatmak istiyorum zaten ölü gibi yaşıyorum daha fazlada uzatmayacağım umarım yazdıklarım sizi rahatsız etmemiştir.

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bacakların ın kırılmasına kadar olan kısımı çok iyi biliyorum dostum benimde doğuştan gelen göğüs kafesimde eksik kemikler var çok fazla yürüyünce nefes almam zorlaşıyor inanılmaz bi acı bastırıyor buna ek olarak sol bacağım doğuştan güçsüz arada bir mutfağa kadar giderken ayaklarım boşalıyor yere yıkılacak gibi oluyorum ve 7 yıl önce geçirdiğim trafik kazası yüzünden sırtımda sağ omuzumun arkası kırık hiçbir şekilde yük kaldıramıyorum inan bana azda olsa anlıyorum seni

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
5 yılın varsa en azından bunu da üzülerek harcama. Kredi çek dünyayı falan gez.
Üzüntünün ecele faydası yok.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kardeşim bu zamana kadar hayata karşı dimdik durman yılmaman oda güzel değilmi benimde kimsem yok ne arkadaş ne başka bişey vs. + ameliyat olmam lazım hastalığım vs var. Yani ben eğlenmeye bakıyorum bunları at bi kenara mutlu olmaya çalış doya doya yaşa hayatını Allah tekrardan sabır versin .

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
allah sabır versin kardo herzaman anlatabilirsin dertlerini dinleriz hep yanındayız destek oluruz

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
alah sabır versin dostum sabırlı olan herzaman kazanır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim bu sıkıntı küçüklükten beri geliyor ne diyelim Allah sabır versin yardımcın olsun

Senin abi dediklerine baba çektirdik rahat ol
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Allah yardımcın olsun kardeşim üzüldüm senin adına :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
allah sabır versin kardeşim

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bizdeki tende topragı istiyor sen bu mesajı yazana kadar dünyada kac kisi öldü hatta kac kişi senin gibi doğdu ? Halin kötüyken daha kötü olamayacagını dusunursun bu dusunce bile kara buyu gibi zihnine yapısıp bataklık gibi seni yokluğa ceker, bu moral mesajı degil ki begenesin gercek bir dost olarak hissetmeni saglıyacak gercek hayatta 2 kelimeyi bile bir araya getiremeyen senin beni dost olarak görmeni isteyen bir yıkığın mesajı. Böyle yaratılıp basına bunların gelmesi hala sukredecegin bir seyin olması ellerini kullanarak bu yıkığa ölümü hatırlatman vicdanını açığa vurarak bizlere aynel yakinliğini göstermek saglıklı dogan birisi bile isyan edecek baska birsey arar şuyum yok buyum yok, oyum yok diye oysa baskaları kayıp giderken kendi varlıgını unutup maddiyat varlıgının pesine duser onemli olanı kaybedincede saglıyım yok diye isyan eder, nasıl ama bunları anlatırken masal gibi geliyor çıkalım bir varmış yoluna bir yokmuşa geldikmi isyan edelim eee hani bir varmış bir yokmuş diyerek başlamıştık yokluk oluncamı yok kelimesinin anlamını düşünür oldun. Emin ol sana bunu yazan saglıklı biri bile haline sukretmeyip en elit seviyeye ulasmak icin cabalıyor hayat zaten pay2win 18 yaşıma kadar zor kastım sınavda bakalım yeterince xp alabilecekmiyim senin yapmış oldugun sadece hesabına bir daha girmemek uzere bu oyundan çıkmak. Bunlar görürsün görmezsin ben seni gördüm o bana yeter

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
valla dostum benimde sağ göz %30 görüyor bende senin gibi yalnızım bende kör olmaktan korkuyorum 3 aydır psikolojim bozuk umarım kalan 5 6 yılda eğlenirsin çek kredini gez türkiyeyi dünyayı istediğin şeyleri yap hep mutlu olmaya bak <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum allah sabır versin bu yaşta hayata karşı dimdik durmaya çalışıyorsun çok zor bir şey ama ileriki süreçte ne olacağını bilemeyiz belki bir şekilde tedavisini bulacaklar ümit kesilmez derler tekrar allah sabır versin

Üye
5 HİZMET YILI
dostum bu olayların bir kısmını bende yasadım sabır gerek ve dua gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...