Artık içimi dökmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kimsenin sıkıldığını sanmıyorum hayatın ne kadarda bizim kontrolümüz dışında vuku bulacağını göstermissin .allah yardım etsin

Üye
6 HİZMET YILI
allah acil şifa sabır versin kardfeşim sen dimdik ayakta dur sıkma canını benim güzel kardeşim

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu cihan teslim olana zindandır, der peygamber efendimiz (s.a.v). Ölmeyi istemem gayet normal. Kaçmak demişsin ancak ben kaçmıyorum. Ölümün her an ellimde olmasına rağmen ben bu yolu seçmiyorum. Ayrıca naturalizmden ve ateizimden kurtularak en büyük sınavımı verdiğimi düşünüyorum.
Naturalizm ve ateizmin bir din olarak kefeye koymak teolojik bir tanınlama değildir sosyal bir tanımlamadır, bu konuşma iki taraf açısından kin başkalarının açısından kavga olarak adlandırılabilir ama hayır biz burda tartışıyoruz konuşarak değil yaşıyarak öğretelim. Bu günlerde ana babasına asi olup başka yollara yönelen evlatlar asi evlat soyunun yetişmesini sağlayan oryantalizm, kökünü çoktan saldı bunu kullanırkende ateizm çözüm olamayınca deizmi daha tutulabilir nokta yaptı ki sorular çoğaldıkça bu nokta daha kuvvetlensin ve hastalık gibi yayılsın.

Vallahi bir sahabenin ismini verip sana karşı bir yol tutmuş gibi olacaktım, Sen Peygamber Efendimiz (s.a.v) ' in sozunu soylemissin ben bu kıymetli soze karsılık olarak soz yazarsam eger yazacagım sozu soyleyen sahabe yanımda burada olsaydı bu yaptıgıma kızardı diyerek sahabenin ismini kullanarak sozuyle karsı gelmekten korktum, haklısın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sabret reis sabret herşey zamanla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...