Vallaha bilmiyorum ben daha gitmedim, inan bedelli dahi gitmek istemiyorum bunları duyduktan sonraöylelerine çok denk geldim ama yapıcak birşey yok pis insan heryerde pistir, bokuyla şafak atanı görmedim ama tuvaletin deliğini tutturamayan çok adam gördüm
Eğer bedelli yapıcaksan çok mantıklı para konusundan, şunu söyleyeyim sıgara kullanan birisiydim askere gitmeden 3 yıl önce bırakmıştım askerde tekrardan sıgaraya başladım ve askerde harcadıgım para 15 bine yakın oldu ve 6 ayda çalışmadıgını hesaplarsan bu daha fazla zarar demek. Ve benim çölyak hastalıgım oldugu için özel yemem gerekiyordu.Vallaha bilmiyorum ben daha gitmedim, inan bedelli dahi gitmek istemiyorum bunları duyduktan sonra
Kripto adam akıllı giderse bedelli yapacam inşallah bakalım yoksa kredi çekecez 6 ay napıyım ben ordaEğer bedelli yapıcaksan çok mantıklı para konusundan, şunu söyleyeyim sıgara kullanan birisiydim askere gitmeden 3 yıl önce bırakmıştım askerde tekrardan sıgaraya başladım ve askerde harcadıgım para 15 bine yakın oldu ve 6 ayda çalışmadıgını hesaplarsan bu daha fazla zarar demek. Ve benim çölyak hastalıgım oldugu için özel yemem gerekiyordu.
Kripto paralardan uzak dur bence brom, abim krediyle girdi o işe çektiği kredinin yarısını kaybetti durduk yere borçlandı bence kripto para zengin adamı daha zengin eder fakir adamı umutlandırırKripto adam akıllı giderse bedelli yapacam inşallah bakalım yoksa kredi çekecez 6 ay napıyım ben ordageçmiş olsun kardeşim tam rezillik ya askerlik meslek olarakta görev olarakta
yok be kankam öyle değil bence biraz bilinçli olsan alırsın yine bişilerKripto paralardan uzak dur bence brom, abim krediyle girdi o işe çektiği kredinin yarısını kaybetti durduk yere borçlandı bence kripto para zengin adamı daha zengin eder fakir adamı umutlandırır
Uzman Çvş olcaksın yoksa Astsubay ?Askerden geleli yaklaşık 1 ay oldu, askerliği çogu insandan farklı olarak çok sevdim meslek olarak yapmayı düşünmüyorum, bir rütbeli olarak yapmadıgım için askerliğin tam olarak zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok.
bence yapma önermemAskerden geleli yaklaşık 1 ay oldu, askerliği çogu insandan farklı olarak çok sevdim meslek olarak yapmayı düşünmüyorum, bir rütbeli olarak yapmadıgım için askerliğin tam olarak zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?