Askerliği meslek olarak yapmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iyi parası var şartlarıda güzel olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
it will just take almost all of your time and you will not have enough time for yourself or your family
it will change your life style so much
but if you like it go for it

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bro türkiyede biraz zor ya mutlu olabileceğini ve parasının iyi olacağını düşünmüyorum yurt dışında bu işlere çok daha fazla para veriliyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence yapılmaz emir altında çalışmayı sevmiyorum hem kelle koltukta bence yapılmaz ama sen bilirsin

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence yapılmaz emir altında çalışmayı sevmiyorum hem kelle koltukta bence yapılmaz ama sen bilirsin
Kanka bir çok işte çalıştım, garsonluk,fabrika,kryeik,kaçakcılık :D hepsinde emir altındasın hep bi üstün oluyor belkide bunu hazm edemiyoruz

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kendine güveniyorsan ben bu işi sıkılmadan yapabilirim zorluğuna katlanabilirim diyorsan neden olmasın meslek olarak edinebilirsin tabikide

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Tatmin edici para kazandırır mı sosyal hayatından vazgeçebilir misin evlenecek olursan zorlukları falan derken pek sağlıklı gelmiyor

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Askerden geleli yaklaşık 1 ay oldu, askerliği çogu insandan farklı olarak çok sevdim meslek olarak yapmayı düşünmüyorum, bir rütbeli olarak yapmadıgım için askerliğin tam olarak zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok.
bi ömür birilerine emret komutanım demeyi düşün eğer bu seni rahatsız etmezse yapmalısın
ve unutma 50 yasınada gelsen 23 yasında bir subaya komutanım diceksin

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi ömür birilerine emret komutanım demeyi düşün eğer bu seni rahatsız etmezse yapmalısın
ve unutma 50 yasınada gelsen 23 yasında bir subaya komutanım diceksin
Silah kullanmayı seviyorum kanka onun içinde bunu istiyorum ama ediğin gibi daha dün ki bebelere komutanım çekmek zor olucak

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
z kusagi sonucta hepsi demi
Ben bu Z kuşağu saçmalığına dayanamıyorum, afedersiniz ama kendini bir bok sanan iki yabancı kelime öğrenip kulaktan duyma, sosyal medyadan duyma bilgilerle çok bilmiş gibi davranan cahil çocuk topluluğu olarak görüyorum %70 i için diyorum bunu. 97 Doğumluyum Z kuşağıyla aramızda bi fark yok hepsi kör cahil

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben bu Z kuşağu saçmalığına dayanamıyorum, afedersiniz ama kendini bir bok sanan iki yabancı kelime öğrenip kulaktan duyma, sosyal medyadan duyma bilgilerle çok bilmiş gibi davranan cahil çocuk topluluğu olarak görüyorum %70 i için diyorum bunu. 97 Doğumluyum Z kuşağıyla aramızda bi fark yok hepsi kör cahil
valla öyle napalim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bence meslek herzaman iyi özellikle Bilgisayardan anlıyorsan rahattasın nöbet yok ve içtima girmessinn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...