hakkında hayırlısı ama dediğim gibi inşallah yazıcı olursun rahat , veya şöför olursun sabahları kalkmak zor oluyor ama kamuflaj giymessinBilişim uzmanlıgı ve gtafikerlik yapıyorum ama askeriyenin açtıgını kontenjana göre yerleşiyoruz
kanka ben askerde 3 gün önce atanmış teğmenin kıdemli uzman çavuşa küfrettigini gördüm adam gıkını cıkaramadı emekliliğine 1 yıl kalmısSilah kullanmayı seviyorum kanka onun içinde bunu istiyorum ama ediğin gibi daha dün ki bebelere komutanım çekmek zor olucak
bence yapmamalısın gazi yada seşit düşersinAskerden geleli yaklaşık 1 ay oldu, askerliği çogu insandan farklı olarak çok sevdim meslek olarak yapmayı düşünmüyorum, bir rütbeli olarak yapmadıgım için askerliğin tam olarak zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok.
En azından gazimaşı veriyor devlet sivilde kaza geçirsen iş yerinde bir sürü yalan dolandan para bile vermiyorlarbence yapmamalısın gazi yada seşit düşersin
Kanka savaş durumunda kimse askerliği bırakmak istemez tamma askerligi şuanki şartlarda para için yapıyoruz ama mesele vatan millet meselesi olursa ozaman iş değişirhocam o psikoloji ile ilk gittiğin günkü gibi olamıyorsun cidden giden arkadaşlarım değişip geri geldi aldığın para iyi ancak ölümle burun burunasın sınır harekatı ve ileride ne olacaağı belli değil savaş çıksa istifa isteyemezsin diye biliyorum ohalde
hocam her kes senin gibi düşünmeye bilir bu konuda emin ol ki savaş psikolojisdi ap ayrı bir şey burada asıp kesersin ama o ortamdaKanka savaş durumunda kimse askerliği bırakmak istemez tamma askerligi şuanki şartlarda para için yapıyoruz ama mesele vatan millet meselesi olursa ozaman iş değişir
Basit bir örnekle senin içinde ki o öfkeyi körükleye bilirim; Diyelim ki senle düşmanız evini biliyorum sen yokken evini basıp kardeşini teyzenş dayını babanı herhangi birisini orda dövüyorum, taciz ediyorum. Sen o durumda gözünü karartır bir kaşık suda boğarsın beni. Vatan da böyle birşey kim vatanını taciz etmeye kalkar vatanına göz koyar seni yurtsuz bırakmaya çalısırsa sende orda onların boğazına çökceksin. Biz başka milletlere benzemeyiz. Tabi korkanımız kaçanımız olucak ama Türk ulusu güçlü ve kudretlidir.hocam her kes senin gibi düşünmeye bilir bu konuda emin ol ki savaş psikolojisdi ap ayrı bir şey burada asıp kesersin ama o ortamda
Kankam erlikten maraşelliğe yükselkmek diye bir tabir yok artık. Okulunu okumak gerekiyorşuanki askerlik baya iyi oldu er'likten general'e kadar yükselebiliyorsun ve cidden maaş'ı çok iyi meslek olarak yapılabilir.
mareşallik zaten olunmaz kardeşim ve yanılıyorsun yeni sistemde böyle artık tabii dedigin gibi sınavları var zaten öyle keyfine göre yükselemiyorsun.Kankam erlikten maraşelliğe yükselkmek diye bir tabir yok artık. Okulunu okumak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?