Çözüldü Assassin's Creed Valhalla açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Assasins creed valhallayı temizce kurdum ancak windows 11 olduğu için oyuna giremiyorum tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz ?

Çözüm
Biraz erken davranmışsın Win 11 kurulumu ile. Oyun desteklemiyor olabiliyor, destekliyorsa da updateler yerine gelmediği için tam olarak sağlıklı başlatamıyor olabilir.
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Biraz erken davranmışsın Win 11 kurulumu ile. Oyun desteklemiyor olabiliyor, destekliyorsa da updateler yerine gelmediği için tam olarak sağlıklı başlatamıyor olabilir.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
windows 11 i kısa zaman önce kurduysan windows 10 a geri yedeklemeni tavsiye edebilirim
Yok maalesef, 10 günü geçtiği için temiz kurulum olmadan dönüş yapamıyorum..
Post automatically merged:

İnternette birkaç çözüm buldum ve denedim ancak işe yaramadı MH'nin üyelerine güveniyorum ama :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
windows 11 lerde bu tür oyunlarda sorun cıkabiliyor yeni bir guncellme gelince sorunlar kalkıcakmıs
Bu tip güncellemer için takvim gibi bir şey varmı acaba ?

o zaman mecbur windows 10 a formatlamalısınız büyük ihtimal ile assasins creed valhalla 11 i desteklemiyor
O da zor olacak gibi ama bakalım teşekkürler, hala çözüm önerilerine açığım.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Yok maalesef, 10 günü geçtiği için temiz kurulum olmadan dönüş yapamıyorum..

İnternette birkaç çözüm buldum ve denedim ancak işe yaramadı MH'nin üyelerine güveniyorum ama :)
Denildiği gibi desteklemiyor olabilir yine de biraz daha araştırın isterseniz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
w11 desteği daha gelmedi bende w11 ilk çıktığı zaman yüklemiştim ama açilmamisti.

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu yüzden Windows 10'u yeniden yüklüyorum, Windows 11'in hatasız olması biraz zaman alacak.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
yaşadığını sorunu aşağıdaki sebepleri olabilir.

- Formattan sonra oyun desteği için gerekli eksik bileşenleri nedeniyle oyunu çalışmayacaktır. Gerekli gibi vb... tüm bileşenleri kurarak sorunu çözebilirsin.
- Güncel olmayan en eski sürümü kullanan oyunu çalışmazsınız. Windows Update üzerinde güncelleme yapman gerekmektedir.
- Win10 sorunsuz çalışan bir oyunu Win11 geçişten sonra oyunu ilgili sorunu yaşıyorsanız, Program uyumluluk modu (Sağ tık > Özellikleri > Uyumluluk > 'Windows 10' seçerek sorunu çözebilirsin. Oyunun geliştiricileri, Windows 11 destekli bir oyunu güncelleme gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...