Onaylı Üye
Assasins creed valhallayı temizce kurdum ancak windows 11 olduğu için oyuna giremiyorum tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz ?
windows 11 i kısa zaman önce kurduysan windows 10 a Geri Dönmeni Tavsiye EderimAssasins creed valhallayı temizce kurdum ancak windows 11 olduğu için oyuna giremiyorum tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz ?
Yok maalesef, 10 günü geçtiği için temiz kurulum olmadan dönüş yapamıyorum..windows 11 i kısa zaman önce kurduysan windows 10 a geri yedeklemeni tavsiye edebilirim
İnternette birkaç çözüm buldum ve denedim ancak işe yaramadı MH'nin üyelerine güveniyorum amaBiraz erken davranmışsın Win 11 kurulumu ile. Oyun desteklemiyor olabiliyor, destekliyorsa da updateler yerine gelmediği için tam olarak sağlıklı başlatamıyor olabilir.
o zaman mecbur windows 10 a formatlamalısınız büyük ihtimal ile assasins creed valhalla 11 i desteklemiyorYok maalesef, 10 günü geçtiği için temiz kurulum olmadan dönüş yapamıyorum..
Bu tip güncellemer için takvim gibi bir şey varmı acaba ?windows 11 lerde bu tür oyunlarda sorun cıkabiliyor yeni bir guncellme gelince sorunlar kalkıcakmıs
O da zor olacak gibi ama bakalım teşekkürler, hala çözüm önerilerine açığım.o zaman mecbur windows 10 a formatlamalısınız büyük ihtimal ile assasins creed valhalla 11 i desteklemiyor
Denildiği gibi desteklemiyor olabilir yine de biraz daha araştırın isterseniz.Yok maalesef, 10 günü geçtiği için temiz kurulum olmadan dönüş yapamıyorum..
Post automatically merged:
İnternette birkaç çözüm buldum ve denedim ancak işe yaramadı MH'nin üyelerine güveniyorum ama![]()
Malesef Öyle Birşey Yok Sen Sağlıklı Bir Kullanım Sunmayacağını Bile Bile 11 e GeçmişsinBu tip güncellemer için takvim gibi bir şey varmı acaba ?
Bile bile geçtiğimin farkındayım zaten arkadaşım, bu oyun için çözümü olan varmı diye konu açayım dedim. neyse konu kilitMalesef Öyle Birşey Yok Sen Sağlıklı Bir Kullanım Sunmayacağını Bile Bile 11 e Geçmişsin
dostum ben sadece bilgilendiriyorum seni oyun belli ki windows 11 desteklemiyor sert konuşmaya gerek yokBile bile geçtiğimin farkındayım zaten arkadaşım, bu oyun için çözümü olan varmı diye konu açayım dedim. neyse konu kilit
wındows 11 suanda yuklenmez bence tavsıye etmıyorumAssasins creed valhallayı temizce kurdum ancak windows 11 olduğu için oyuna giremiyorum tepki vermiyor, yardımcı olur musunuz ?