Avastın tespit ettiği virüs hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba bugün arkadaşımla oyun oynarken avast söyle bir virüs tespit etti.
Adı:skrrrrt.exe ( harbiden böyleydi adı )
Nerde:C\Windows içinde
Virüs adıP.UPS Yani POPAP
Yardımlarınızı bekliyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
popap virüsü büyük ihtimal adware yani bilgisayarını yavaşlatan bir virüs malware bytes indirip temizleyebilirsin.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kaspersky de kaliteli antivirüslerden temizler muhtemelen denemeni tavsiye ederim imkanın varsa bask formatı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Combofix yada iobit anti malware ile temizleme yap dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu tür zararlı yazılımları ve türevi şeyleri tamamen ortadan kaldıran bir program var. Malware Bytes. Köküne kadar iniyor ve temizliyor. Tavsiye ederim.

Üye
5 HİZMET YILI
bu tür yazılımları temizlemek için Malware Bytes'ı tavsiye ederim. Ben gayet memnunum tüm bilgisayarını temizliyor cillop gibi yapıyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ederim malwarebytes ile tam tarama yaptım virüsü bulamadı ve bunun sadece bilgisayarı yavaşlatan bi virüs oldugunu anladım yardım eden arkadaşlsra çok teşekkür ederim bu arada csgo hilesi indirdikten sonra böyle bi olay oluştu skrrrt.exe yardım eden herkese tşkler

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ederim malwarebytes ile tam tarama yaptım virüsü bulamadı ve bunun sadece bilgisayarı yavaşlatan bi virüs oldugunu anladım yardım eden arkadaşlsra çok teşekkür ederim bu arada csgo hilesi indirdikten sonra böyle bi olay oluştu skrrrt.exe yardım eden herkese tşkler
csgo virüslerinin pcyi yavaşlatma sebebi genelde hilelerin içinde bitcoin mining yapıyorlar ondanda para kazanıyorlar o yüzden csgo hileleri pcyi yavaşlatıyor

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum ekran kartı kullanımını bir süre izleyip geri dönüş yapabilir misin ? bilgisayarda mining olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
csgo virüslerinin pcyi yavaşlatma sebebi genelde hilelerin içinde bitcoin mining yapıyorlar ondanda para kazanıyorlar o yüzden csgo hileleri pcyi yavaşlatıyor
Hiçbir şekilde bişi yok %0kullanım sabit bazen %5 oluyor ardından yeniden %0 oluyor virüsün tam adı
Win32:MiscX-gen [PUP] imiş adı skrrrt.exe ( neden bu ad bilmiyorum int de bu virüsün adı da yok )

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O yazıyı görünce bir gülme tuttu hahhaha XD Her neyse kanka o bir siteye izin vermişsen bildirim o yapmıştır Google veya hangi tarayıcıyı kullanıyorsan hangi sitelere izin verdin kontrol et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...