Aynı bilgisayarda birden fazla client açıp oyuna girmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
böyle bir şey mümkün mü hangi program ve yazılımları kullanarak gerçekleştirebiliriz?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mümkün değil, olsa bile muhtemelen hesapların bot hesap olarak algılanıp kapatılır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mümkün değil bende çok denedim ama bir yolunu bulamadım bulursan bana da haber verirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bir ara bununla alakalı bir program dolaşıyordu ama sonradan kapandı sanırsam ve daha rastlamadım

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Biri mümkün değil yazmış hepside arkasından yorum için aynı şeyi yazmış haha komik, dostum bu bir ara vardı yüksek ligdekiler kullanıyordu bu bug gibi bir şey yt de biraz araştırırsan bulursun ama hala çalışıyor mu diye soracak olursan pek emin değilim yinede bir şansını deneyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sanal pc programları kurup açabilirsin nasıl diye sorma araştır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
spam mesajlar için bir moda şikayet edelim güzel oldu bu baslık altında hepsinin toplanması.

mümkün bir şey bu bu arada, yapıldığını piyasadaki güvenilir bir site sahibinden teyit ettim ancak paylasmıyor yöntemini.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
olur mu bilmiyorum ama olsa bile banlanabilirsin gibi geldi bana

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sanırım mümkün youtube da görmüştüm

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aslinda oluyor ama cok sağlam bir pc lazim bilgisayarina sanal bir işletim sistemi daha kurup anakartinin 2. pcı slotuna 2. bir ekran karti takip onu sanal sisteme tanitip 2. client açılıyor diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
virtual box beleş sanal pc açıyor fakat çalışır mı bilemedim kank

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
PC kaynakların iyiyse sanal bilgisayar oluşturabilirsin, buradan ikinci bir kullanıcı olarak giriş yapman mümkün olabilir. PC kaynakların çok iyi değilse konteyner denilen sadece ilgili alana ait kütüphaneleri ve paketleri yükleyerek daha az kaynak kullanımını sağlayabilirsin. Sana uygun olanları seçebilirsin. En önemli nokta birden fazla açmaya çalıştığın programın bilgisayarını tanıma yöntemidir. Örneğin MAC adresini kullanıyorsa tanımak için, sanal bilgisayarda MAC adresin aynı çıkarsa yine açamazsın.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knkm virtual box la deneyebilirsin sanal bilgisayar oluşturup içine lol indirebilirsin hiç denemedim ama zarar gelmez denemekten

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum kbotext uygulamasında Launch multiple clients özelliğ, var deneyebilirsin en son 4 gün önce update almış githubda ben denemedim haberin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bazı sanal modelleri deneyebilir veya makinenizde yükseltme yapabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Dostum kbotext uygulamasında Launch multiple clients özelliğ, var deneyebilirsin en son 4 gün önce update almış githubda ben denemedim haberin olsun.

multiple client açılıyor ama crash veriyor aynı anda 2 oyuna girince 2 farklı hesaptan bile olsa. özel oyun olusturup takımınızı beğenmezseniz lobinin bozulması için kullanıyorlar sanırım bunu lp kaybetmeden veya ceza almadan. lobby reveal ile herkes main hesabında veya main herosunda mı oynuyor kontrol edip %100 wr ye yakın wrlele ilerlemek için kullanılabilir teşekkürler.

şu an sanal makine kiralayarak 300 tl ye bunu çözdüm ancak hala çift client olayına ihtiyacım var.

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu videodaki arkadaş sınırsız client açmayı gösteriyor ama oyuna sadece 1 tanesiyle girebiliyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...