Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bu kadar değerli olduğunu hissettirmeye çalıştığın bir insan senden sanki nefret edermişcesine tavır alıyor ise yolları ayırma vakti gelmiştir Allah kolaylık versin

Üye
2 HİZMET YILI
Uzun yazını okumadim üç yillik uzak ilişki yaşadım onun için onun şehrine geldim.. değer mi bilmiyorum başka insanlar görüp bahaneler ile soğumamaya dikkat edin

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
o özlemi duyguyu öldürüyor ayrıl barış ve toxic ilişkinin başlangıcı oluyor bence hiç bir zaman yapılmaması gereken bir şey anlamı olmalı ayrılmanın
ve hata bir kere olur 2.si seçimdir aşk gözü kör ediyor evet ama uzaktan birde kendin bak ilişkine görüceksin her şeyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yemin ederim bu şekilde düşünmemiştim hiç ( birbirinize iyi gelmiyorsunuz)

Uzun uzun konuşmak istediğim konular var konuşuyorum ama hiçbir cevap alamıyorum anlatıyorum ağlıyor veya anladım bilmiyorum diyor yada sadece susuyor cevap vermiyor
Kusuruma bakma knk haddimi aşmak istemem ama bu kızın seni sevdiğinden emin misin acaba? Kendi bi konu baslatsa sen aynısını yapsan demediğini yapmadığını bırakmazdı üstelik bana göre 1defa bitmişse birsey onu 1daha yapmak aşırı saçma çünkü çoktan bitmiş ikinizde kendinizin iyi/kötü yanlarını biliyorsunuz. Bence bırak uğraşılmaz kendini yıpratmaya değmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ayrılıp barışmanın doğru olup olmadığı, ilişkinizin neden bittiğine, her iki tarafın da ilişkinin iyileştirilmesi için neler yaptığına ve gelecekte ilişkiyi sürdürmeye istekli olup olmadıklarına bağlıdır.:smoke:

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
reis senin ilgini sevmiş seni değil gibi ya

w4e

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hocam ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz olamaz devam etmenin manası yok iilede olsun istiyorsan eski hatalarınızı yapmamaya özen gösterin

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mantıksız bir defa bozulunca eskisi gibi olmuyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
kirve bende bu hayatta insan bile ölümle yaşam arasında 1 sefer ölüyor 1 sefer yaşıyor . Sen hayatının 1 seferlik şansını iyi kullanıyorsan çevrenddeki herkes de aynı şekilde kendisine verilen ilk şansı verimli kullanması lazım ki bi kızdan ayrıldıktan sonra bir daha dönerken 2 defa düşün o sıra ne yaptı ? birisiyle konuştu mu ? veya birisine içini döktümü ? ben kendimden biliyorum ben ayrılmadım bizi ölüm ayırdı 1 yıl olacak , ben onun yokluğuna bile ihanet etmedim iyi düşün taşın sonradan başın ağrımayacaksa 1 şansı ver ama 2.ciyi ona verecekmişsin hissi verme yoksa 2.ciyi de ister

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
doğru kişi olduğuna inanıyorsan devam et. çünkü ona içinde hep birşeyler kalacak uzun süre mutsuz olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...