Bacak Esnetme yaptım ama aksine daha aşağı tekme atmaya başladım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga hani 2 bacağı açınca esnetiyon ya ben onu yaptım daha yükseğe tekme atmak için ama yaptıktan sonra daha aşağı tekmeye atmaya başladım tekme atınca bacak biraz acıyo cünkü. ama sonradan düzeldi artık tekrar eski yüksekliğe kadar tekme atabiliyom(kendi boyuma göre akciğerime kadar yükseğe atabiliyom) ama daha yükseğe tekme atmak için bacak esnetme yapsam gene aynısı olucak. yani bacak esnetme hani yükseğe tekme atmak için iyiydi? bacak esnetme yaptım tekme atarken bacak acıtıyo aşağı tekme atabiliyon. yani bacak esnetme yükseğe tekme atmayı sağlamıyor?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka esnetmek yerine kastırma falan yap

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gün gün aksatmadan esnemelere devam et ve esnetme haraketlerini düzgün yap

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
esnetme yaptıktan sonra kaslarını bırak da dinlensinler :D dinlendirmeden denersen bir şey yapamazsın

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kaslarına müsade ver biraz gevşesinler esnetme yaparken aslında gerdiriyorsun. gerdirerek gevşetiyorsun zamana ihtiyacı var. Sabırlı olmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
esnetme yaptıktan sonra kaslarını bırak da dinlensinler :D dinlendirmeden denersen bir şey yapamazsın
Kaslarına müsade ver biraz gevşesinler esnetme yaparken aslında gerdiriyorsun. gerdirerek gevşetiyorsun zamana ihtiyacı var. Sabırlı olmalısın
yani bacak açma sporu yaptıktan sonra ilk 3 gün tekme atamamam normalmi? bide açabiliyorum ama 0 değil ne zaman 0 açacak hale gelirim 1-2 haftadamı yoksa 5 yıl sonra filanmı açılıyo

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
yani bacak açma sporu yaptıktan sonra ilk 3 gün tekme atamamam normalmi? bide açabiliyorum ama 0 değil ne zaman 0 açacak hale gelirim 1-2 haftadamı yoksa 5 yıl sonra filanmı açılıyo
daha önce hiç esneme yapmadıysan evet ilk 3 gün tekme atamaman normal hamlamak deniyor buna

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel bi antrenman programı hazırla kendine ve hiç atlama antrenmanlarını günden güne gelişeceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bacak esnetme tek başına yükseğe tekme atma becerisini artırmayabilir, antremanlara devam et ve hamlık gidince eskisinden iyi olucaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kasları hüpletmişsin kanka xD nasıl atacaksın daha yukarıya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...