Ban wawe ve script hakkındaki yanlış bilgilere bir açıklık getirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Açıklamanız için teşekkürler ancak şunu eklemek istiyorum. Hileyle oyuna girdiğiniz an Riot tarafından kara listeye alınıyorsunuz ve ban dalgasında hesaplarınız banlanıyor. Belki 5 ay sonra ban yemezsiniz, 10 ay sonra yersiniz o tamamen şansınıza kalmış yada oyununuza gelen adamın biri ticket atarsa öyle de banlanabilirsiniz. Kısacası bandan kaçışınız yok hileyi ana hesaplarınızda kullanmamanızı tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzun yıllardır script ile iç içe ve kodlamalarını da yapmış birisi olarak söylüyorum bütün hepsini kullandım addon yazdığım dönemlerde oldu L#'den Elobuddy'e X22'den L++'ya kadar şuanda da arada sırada kullanmakta olduğum public 4 farklı platform var. Ismini verdiklerim kapandığı için isim veriyorum konuyu açan arkadaşın dediklerinin geneli doğru buradaki ban süresini tahmin etmeye çalışmak hata aslında.

Riot'un banları iki farklı şekilde oluyor, bir tanesi banwave denilen yani ban dalgası olarak adlandırdığımız genellikle sezon sonu ve ortası toplu ban olayı, ikincisi ise detected yani core'u ya da çekirdeği yakalanmış olan scriptler.

Farkları ise şu, bir kere hangi scripti kullanırsanız kullanın bir gün ban yiyeceksiniz ama siz ban dalgası yaşayan bir platform kullanıyor iseniz bunun süresi banwave gelene kadardır. Bu süreler belli olmamak ile beraber genellikle uzun yıllardır sezon sonu, sezon başları ve sezon ortalarında banwave olur. Ancak eğer siz detected olan bir platform kullanıyorsanız script'i açtığınız anda hesabınız işaretlenir ve 30 dakika ile 1 gün arasında hemen ban yersiniz isterseniz bütün her şeyi kapatın evade vesaire hatta tuşlara bile basmayın scripti inject edip oyuna girin ve kendiniz eliniz ile oynayın yine hesabınız askıya alınır.

WindSharp ekibi gerçekten iyi iş çıkartıyor kaliteli bir yazılım yapmışlar, ilgileri yüksek bunun için teşekkür ediyorum hepsine elinize emeğinize sağlık.

Ancak sorun şu, bu yenilen banlar banwave sebebi ile mi oldu, yoksa Riot WindSharp'ın core'unu tamamen detected edip anticheat'ına mı ekledi? Bunu önümüzdeki 2-3 gün içerisinde anlayacağız. Eğer detected olmuş ise WindSharp ekibinin üzerinde biraz çalışması gerekecek ancak bir kez yakalanmış bir platform'un ban süreleri genellikle müdahele edildiği halde çok uzun olmuyor. Ama WindSharp ile yaklaşık 30 farklı hesapta oynadım ban yiyen hesap sayım sadece 3 onlar ise son 2 gün içerisinde kullandıklarımdı. Yani büyük ihtimalle detected değil de banwave gibi gözüküyor...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çok güzel şeyler paylaşılmış hepsinin ortak noktası ban yememiz :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
herkez farklı tarihlerde yemiş olsa katılacam yorumlarına ama herkez aynı tarihte yedi banı ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Uzun yıllardır script ile iç içe ve kodlamalarını da yapmış birisi olarak söylüyorum bütün hepsini kullandım addon yazdığım dönemlerde oldu L#'den Elobuddy'e X22'den L++'ya kadar şuanda da arada sırada kullanmakta olduğum public 4 farklı platform var. Ismini verdiklerim kapandığı için isim veriyorum konuyu açan arkadaşın dediklerinin geneli doğru buradaki ban süresini tahmin etmeye çalışmak hata aslında.

Riot'un banları iki farklı şekilde oluyor, bir tanesi banwave denilen yani ban dalgası olarak adlandırdığımız genellikle sezon sonu ve ortası toplu ban olayı, ikincisi ise detected yani core'u ya da çekirdeği yakalanmış olan scriptler.

Farkları ise şu, bir kere hangi scripti kullanırsanız kullanın bir gün ban yiyeceksiniz ama siz ban dalgası yaşayan bir platform kullanıyor iseniz bunun süresi banwave gelene kadardır. Bu süreler belli olmamak ile beraber genellikle uzun yıllardır sezon sonu, sezon başları ve sezon ortalarında banwave olur. Ancak eğer siz detected olan bir platform kullanıyorsanız script'i açtığınız anda hesabınız işaretlenir ve 30 dakika ile 1 gün arasında hemen ban yersiniz isterseniz bütün her şeyi kapatın evade vesaire hatta tuşlara bile basmayın scripti inject edip oyuna girin ve kendiniz eliniz ile oynayın yine hesabınız askıya alınır.

WindSharp ekibi gerçekten iyi iş çıkartıyor kaliteli bir yazılım yapmışlar, ilgileri yüksek bunun için teşekkür ediyorum hepsine elinize emeğinize sağlık.

Ancak sorun şu, bu yenilen banlar banwave sebebi ile mi oldu, yoksa Riot WindSharp'ın core'unu tamamen detected edip anticheat'ına mı ekledi? Bunu önümüzdeki 2-3 gün içerisinde anlayacağız. Eğer detected olmuş ise WindSharp ekibinin üzerinde biraz çalışması gerekecek ancak bir kez yakalanmış bir platform'un ban süreleri genellikle müdahele edildiği halde çok uzun olmuyor. Ama WindSharp ile yaklaşık 30 farklı hesapta oynadım ban yiyen hesap sayım sadece 3 onlar ise son 2 gün içerisinde kullandıklarımdı. Yani büyük ihtimalle detected değil de banwave gibi gözüküyor...
güzel paylaşım,katılıyorum
uzun süredir scriptle oynuyorum ve rahat 100 hesap banlattım,çoğu da bu şekilde oldu
flag yiyen hesap,her türlü banını da yiyor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rapor yemediğiniz sürece bir sorun yok bir de windows defenderi açık tutup sc yi güvenli dosya seçin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hangi herolaarı oynamamız lazım

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eksik unuttuğun bir nokta var ban dalgasında sadece scriptler yasaklanmaz tüm hesap satışı lig şişirme işlemleri yapanlar da yasaklanır bu 2021 sezonuna kadar sürecek gibi duruyor önlemek için

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eskiden kalista sc oynuyodum çok iyiydi ama bi süre oynadıktan sonra şaaak diye ban yemiştim bide ana hesabımdı çok üzülmüştüm

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sc kullanımı hesap kasmaktan çok urf gibi oyun modlarında chill oynarken zevk veriyor bence, Açıkcası chaya kadar çıksam bile benim için farkı olmayacak çünkü sc dediğimiz olay ne kadar az kullanırsan kullan ne kadar dikkatli oynarsan oyna elinde sonunda bir yerde seni patlatıyor. Bu yüzdende main hesapla rank kasmak yada o hesaba bel bağlamak bence mantıksız bir yaklaşım. Eğlenmenize bakın kaybettiğiniz hesap umrunuzda olmadığı sürece scden her türlü zevk alırsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yasuo oynamamanız konusunda arkadaşa katılıyorum fakat Irelia scripti hiç belli etmiyor. Yasuo ve Sion'u script ile kullanın her oyun x9 report yeme garanti. Zaten artık reporta bakılmadan direk detected olduğundan ban yiyorsun.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Smurf veya chill takılacağın bir hesapla yapman mantıklı istediğin heroyu oyna sıkıntı yok ama göze al ban yersin her türlü bazı karakterler var belli etmez ama bazıları var sen istemesende belli eder o yüzden ana hesabında yapma

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum normalde sana yanlış bilgi veriyosun dicektim de 4 hesabın ban yememiş o yüzden biraz düşündüm hile detected oldu yani algılandı bu yüzden ban atıyor sistem otomatik atıyor. Ama belki de belli ettiğimiz için de atıyor olabilir bunu bilmiyoruz gene de güzel tespit yapmışsın yasuo irelia falan oynamayın demişsin tebrikler güzel konu.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yanlış bilgi vermeyin. Ban yemenin report ile falan bir alakası yok. Oyun scripti görüyor öyle ban yiyorsunuz.
Önceden her maç S+ S- alıyordum o zaman neden ban yemedim o zaman?
Yazılımsal ban yiyoruz tamamen report ile uzaktan yakından bir alakası yok.
Riot'un reportlara baktığına inanan var mı ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...