Bilgi Paylaşımı için teşekkürleroyuna girdigin zaman temp dosyasını sil oda geciktirir
İlk kullanmamda yaklaşık bir ay yemedim daha sonra 2 hafta denemeye devam ediyorum, denemeden önce bir günde yiyordumpeki bunu yaptıktan sonra ne kadar süredir ban yemedin
banlandıktan sonra başka bir hesapla yine devam ettiğimde bende aynısını yaşadım şimdi böyle bir çalışma deneme yapıyorum olmadı şuanOlmadı Bende Yine Ban Yedim 7"Ci Oyunumdan Sonra Güncelleme Geldi Ve Banlandı Hesabım Bence Güncelleme İle Alakalı.
Ban süresini geçiktirmek adına bir paylaşımban yediysen geçmiiş olsun hesap daha da açılmaz
Evet tabi ki gidiyor! Bu bir denemedir, %100 doğru değildir konu metninde yazmıştım. Kişisel bir paylaşım ve denemedirbu yöntem biraz saçma gibi çünki sen report dosyalrını silsende onlara bu dosylar çoktan gidiyor
Bilmiyorum Olanlar Olmuş Ama Bende İşe Yaramadı.banlandıktan sonra başka bir hesapla yine devam ettiğimde bende aynısını yaşadım şimdi böyle bir çalışma deneme yapıyorum olmadı şuan
Paylaştığım yol haritasını denedin mi ? Çünkü forumda konuyu paylaşalı dakikalar olduBilmiyorum Olanlar Olmuş Ama Bende İşe Yaramadı.
Yorumun ve paylaşımın için teşekkür ederimBilgilendirmeniz için teşekkürler. Forumda hile kullanmadığım halde ban yedim konuları açılıyordu sürekli işe yaracağını düşünüyorum
Merhaba konu ban yemiş olan hesapların açılması için değil ban süresi ile ilgili bir konudur.Yorumun Konu içerik ilgili değil.lolde scrip açıp ban yediysen eğer banının açılması imkansız hiç bir yolla açılmaz bence ama yinede teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?