Onaylı Üye
evet mesaj kasıyorum ama baltaladığım yok.o sormuş bende fikrimi söylemişim.oyunlarda böyledir banlancaksan hemen banlanıyorsun hiç ertelediklerini görmedimhocam anladık mesaj sayısı kasıyorsunda hem adamın konusunu baltalayıp hemde yanlış bilgi vermeye hakkın yok bilgin olsun ban sebebi...
normalde 1 hafta içinde ban yeniliyor maçıma gelen adamlar ban yedi diğer maçlarımda hile olan adamlar 1 hafta içinde ban yediOvervach a düşmesi uzun sürebiliyor
ne alaka usta sadece boş yapıyosun metin2de hile açtıktan 1 ay sonra ban yediğimi biliyorumki csde hile yapan sayısıda cok belki düştü ow ama izleyecek adam olmadığı için sıraya koydular bilemezsin ama bilmediğin içinde yorum yapıp adamı yanlışta yönlendiremezsinevet mesaj kasıyorum ama baltaladığım yok.o sormuş bende fikrimi söylemişim.oyunlarda böyledir banlancaksan hemen banlanıyorsun hiç ertelediklerini görmedim
ben hıleyi kullandıktan 2 ay sonra ban yemiştim xdnormalde 1 hafta içinde ban yeniliyor maçıma gelen adamlar ban yedi diğer maçlarımda hile olan adamlar 1 hafta içinde ban yedi
legit değil 2 maçta baya aynı adamlar geldiğ için kökledim 100 puanı geçmedim oyundan sonra da direk 1000 övgü satın aldım her şeyi silip baştan kurdum 8 gün oyuna girmedim
Post automatically merged:
Birazda şans ya ow düşme büyük ihtimal yemessin benim arkadaş açtıktan 1 hafta sonra yemişti örnek ama sıkıntı olmaz büyük ihtimal
kimse net birşey söylüyemez çünkü ban yemesi için birsürü faktör var oyuncu raportları owerwatch düşmesi owerwatch izleyen kişi vb.neyse sanırım kimse galiba net bişey söyleyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?