Ban yeme riskim nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam anladık mesaj sayısı kasıyorsunda hem adamın konusunu baltalayıp hemde yanlış bilgi vermeye hakkın yok bilgin olsun ban sebebi...
evet mesaj kasıyorum ama baltaladığım yok.o sormuş bende fikrimi söylemişim.oyunlarda böyledir banlancaksan hemen banlanıyorsun hiç ertelediklerini görmedim :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Overvach a düşmesi uzun sürebiliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Deli gibi belli ettim diyorsun maalesef yersin.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ban yersin diyen arkadaşlar süresi ne bunun 1 yıl sonra owerwatch yicek halim yok bence süresi ne kadardır?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet mesaj kasıyorum ama baltaladığım yok.o sormuş bende fikrimi söylemişim.oyunlarda böyledir banlancaksan hemen banlanıyorsun hiç ertelediklerini görmedim :)
ne alaka usta sadece boş yapıyosun metin2de hile açtıktan 1 ay sonra ban yediğimi biliyorumki csde hile yapan sayısıda cok belki düştü ow ama izleyecek adam olmadığı için sıraya koydular bilemezsin ama bilmediğin içinde yorum yapıp adamı yanlışta yönlendiremezsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben boş yapıyorumda sende çok tatava yapma.sende 1 ay sonra ban yemişsin bu yüzden geçte olsa ban yenilir diyorsun.ama ben ban yediğimde anlık olarak yedim.bu yüzden gelen şimdiye kadar gelir diyorum.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ya şu ban yersin diyen arkadaşlar benden önce ki maçlarımda hile açanlar ban yemiş sonra ki maçlarımda hile açanlar ban yemiş aynı maçta ki hileciler ban yemiş ben yemedim diyorum hala yersin diyorlar neden kaynak var mı random kafanızdan uydurup boş bilgi yaratmayın

Wyd

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hile yapmıyorum, hafıza kullanıyorum memory

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
legit değil 2 maçta baya aynı adamlar geldiğ için kökledim 100 puanı geçmedim oyundan sonra da direk 1000 övgü satın aldım her şeyi silip baştan kurdum 8 gün oyuna girmedim
Post automatically merged:

Birazda şans ya ow düşme büyük ihtimal yemessin benim arkadaş açtıktan 1 hafta sonra yemişti örnek ama sıkıntı olmaz büyük ihtimal

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eğer karşıdakiler senin hile olduğunu anlamışlarsa ve owerwatch yapan eleman bu işten iyi anlıyorsa ban yeme riskin çok yüksek senin oyun içindeki oynayışın çok etkiler hangi hileleri açmıştın

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İçinde main acc da olduğu 3 4 charım böyle ban yedi 1.5 hafta içinde yiyen de oldu 1 ayda yiyende anlayacağın ne olacağını görmek için beklemen gerekiyor maalesef ama eğer 2 oyundan önce reportun yoksa güven faktörün düşük değilse ve o 2 oyun 4 5 kişiden fazla kişi report etmediyse yiyeceğini sanmam.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
neyse sanırım kimse galiba net bişey söyleyemiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ban yemedin inşallah
Post automatically merged:

neyse sanırım kimse galiba net bişey söyleyemiyor
kimse net birşey söylüyemez çünkü ban yemesi için birsürü faktör var oyuncu raportları owerwatch düşmesi owerwatch izleyen kişi vb.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
you can't play it and be sad

1588384068368.png

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
owerwatch a düşmedıysen bişi olmaz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
egit değil 2 maçta baya aynı adamlar geldiğ için kökledim 100

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sana dediğimi yap kanka en az 1 ay değerli skinleri başka hesabına at sonra geri alırsan ya bu kadar zor mu çöpe gitme ihtimali var yoksa banlanırsan

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
cs go prime bile değil değerli skinim falanda yok sadece hesabımda 10 15 tane oyun var yoksa ban yesem de umrumda değil sadece profilimde vac ban yazmasın istiyorum yoksa csnin amk umrumda bile değil 2 maç açtım sildim her şeyi sıfırladım övgü satın aldım bende ban yiyeceğimi sanmıyorum bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...