Güzel hesaba benziyor yazık etme bence.sen bunları yapıyorsun ben hiç birini hala da ban yemedim evade full açık bypass kullanmıyorum ve tr sunucusunda oynuyorum oynadığım karakterler vayne yasuo pyke sup karakterler top lane vayne yapıyorum seriden bitiriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 72437
Knk hesap eskidir ondandır eski hesapların ban yeme oranı düşüyor çünkü 10 günlük hesapla 30 günlük hesapın ban yeme oranı aynı olmaz 10 günlük hesap 5 güne yer 30 günlük 20 güne o mantıkta düşünsen bunları yapıyorsun ben hiç birini hala da ban yemedim evade full açık bypass kullanmıyorum ve tr sunucusunda oynuyorum oynadığım karakterler vayne yasuo pyke sup karakterler top lane vayne yapıyorum seriden bitiriyorum
büyük ihtimal acc eski olduğu için ban yemedin. Ban wave çıktığında büyük iht yersin. Umarım yemezsinsen bunları yapıyorsun ben hiç birini hala da ban yemedim evade full açık bypass kullanmıyorum ve tr sunucusunda oynuyorum oynadığım karakterler vayne yasuo pyke sup karakterler top lane vayne yapıyorum seriden bitiriyorum
Hala ban yemedin mi ban dalgası gelmiştisen bunları yapıyorsun ben hiç birini hala da ban yemedim evade full açık bypass kullanmıyorum ve tr sunucusunda oynuyorum oynadığım karakterler vayne yasuo pyke sup karakterler top lane vayne yapıyorum seriden bitiriyorum
ban wawe çıkmadımı zaten?büyük ihtimal acc eski olduğu için ban yemedin. Ban wave çıktığında büyük iht yersin. Umarım yemezsin
2 3 haftadır oynuyorum ban yemedimGüzel hesaba benziyor yazık etme bence.
yok hocam hala yemedimHala ban yemedin mi ban dalgası gelmişti
Forumdan bir tanıdık 300 level hesabı banlattı şans yani ama sen bilirsin.ban wawe çıkmadımı zaten?
Post automatically merged:
2 3 haftadır oynuyorum ban yemedim
Post automatically merged:
yok hocam hala yemedim
ben 412 level hesabı banlattım scden 6 ay sonraForumdan bir tanıdık 300 level hesabı banlattı şans yani ama sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?