Ban yememek imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
test etmek için yeni hesap açtım ve scripti injekte ettim. Ancak kullanmadım ve ban yedim. Yani tamamen normal oynadım rapor zaten yemedim, antivirüs açık. Sistem görüyor arkadaşlar bu sizin hareketlerinize ve oynayışınıza bağlı bir şey değil. Hatta bana göre önceden ban yediyseniz sizin internet ağınızı ve bilgisayarınızı kara listeye alıyor ve size ayrıca dikkat ediyor. Zaten çoğu kişi Q-W-E tuşuna basmıyor bile script kendisi yapıyor. Onun yerine space-v-c gibi tuşlara basıyoruz. Lol'de space tuşuna sürekli basmanın anlamı yok yapay zeka ordan bile tek atabilir.

E sistem madem görüyor neden direk banlamıyor?
Sistem tarafından görülmeyen scriptte olabilir ve onları bulabilmek için script kullananların yaptıkları hareketleri inceliyor olabilirler. Biz farketmesekte hepimizin yaptığı ortak bir şeyler olabilir ve yapay zeka bunu farkedebilir. Ordan yine paçayı kurtaramayız.

bunun çözümü inject edilmeyen makro tarzı bir sistem olabilir. Böylelikle biz oynuyormuşuz gibi gözükebilir.

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bandan kaçış yok ama kara listeye aldığı doğrudur.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bunlarla alakası yok be kardo. hıleyi enjekte ettiğin anda adamların sistemine düşüyosun zaten.

Son düzenleme:
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Dedigin gibi kara listeye aldilar buyuk ihtimal.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben kaçış yolu sunmadım yapay zekanın nerelerden yakalayabileceği hakkında tahmin yürüttüm ki test etmemin amacı rapordan mı ban yiyoruz yoksa AntiCheat sistemi tarafından mı ban yiyoruz. Ve gördüğüm kadarıyla AntiCheat sistemi tarafından ban yiyoruz yani hilenin ana sıkıntısı hümanizerlik vs. değil AntiCheat sistemini Bypass edemediği için. Bunun aksini iddia edenler vardı "rapor yediğiniz için ban yiyorsunuz yoksa sistem hileyi farketmiyor" diyenler. Sistem baya baya görüyor hileyi. Yani rapor yememek için uğraşmayın rapor yeseniz de yemeseniz de ban kesinlikle yiyorsunuz. direk ban atmamalarının sebebi hatalı banları azaltmakta olabilir. Yani biri hile kullanmasa bile hatadan dolayı banlanabilir. Ondan dolayı incelemeye alıp kesin hile olduğumuzu anladıktan sonra ban atıyorlar büyük ihtimal.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben kaçış yolu sunmadım yapay zekanın nerelerden yakalayabileceği hakkında tahmin yürüttüm ki test etmemin amacı rapordan mı ban yiyoruz yoksa AntiCheat sistemi tarafından mı ban yiyoruz. Ve gördüğüm kadarıyla AntiCheat sistemi tarafından ban yiyoruz yani hilenin ana sıkıntısı hümanizerlik vs. değil AntiCheat sistemini Bypass edemediği için. Bunun aksini iddia edenler vardı "rapor yediğiniz için ban yiyorsunuz yoksa sistem hileyi farketmiyor" diyenler. Sistem baya baya görüyor hileyi. Yani rapor yememek için uğraşmayın rapor yeseniz de yemeseniz de ban kesinlikle yiyorsunuz. direk ban atmamalarının sebebi hatalı banları azaltmakta olabilir. Yani biri hile kullanmasa bile hatadan dolayı banlanabilir. Ondan dolayı incelemeye alıp kesin hile olduğumuzu anladıktan sonra ban atıyorlar büyük ihtimal.
kanka riotun anticheatini zaten bybass edemiyorsun, bunun dışında şu ana kadar sabit ban rate yüzdesi vardı ama eninde sonunda yiyordun. Şuan sezon arası oldugu için her sene olan ban wave dalgası devam ediyor bu dönemde script kullanıp oynamak isteyen arkadaşlar ban yememe gibi bir kavramı kafadan çıkartabilirler.

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
kanka riotun anticheatini zaten bybass edemiyorsun, bunun dışında şu ana kadar sabit ban rate yüzdesi vardı ama eninde sonunda yiyordun. Şuan sezon arası oldugu için her sene olan ban wave dalgası devam ediyor bu dönemde script kullanıp oynamak isteyen arkadaşlar ban yememe gibi bir kavramı kafadan çıkartabilirler.
Aga başka platformlarda neden ban yiyen olmadı benim kafamı o kurcalıyor

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Riot'un oyunlarının hile koruma sistemi aşırı iyi derece buna çok ağırlık veriyorlar yani dediğin gibi kara listeye alıyorlar ve öyle banlıyorlar şu aralar bir ban dalgası varmış zaten o yüzden ban yeme ihtimaliniz kat kat artıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
abartmadan oynarsan ban yemessin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu gün dia2 hesabım ban yedi ama uslanmıyoruz ne yazık ki
abartmadan oynarsan ban yemessin
abartmadan oynamakla alakası yok kardeşim hile detected oldu toplu ban atıyo adamlar sen hileyi aktif ettiğin zaman adamın sistemine düşüyor zaten

Lost my way
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben de dün açtığım hesap bugün ban yedi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ban wave var kanka yani bandan kaçış yok :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
%100 katılıyorum. Hiç normal oyun atmadım sadece botlara karşı oynadım. Hesabı açalı 2.günün sabahında ban yemişim :p

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aga başka platformlarda neden ban yiyen olmadı benim kafamı o kurcalıyor
örnek veremiyorum ama bazı platformların injectleri farklı ama riotun anticheati her yeri zamanla kapatıyor. Yani her türlü %100 bu dalgada olmasada başka zaman yiyorsun. O yüzden bu dalgada biz diğerinde farklı platformlar yiyorlar. Birde trde olmayanların orjinal üretim oldugunu unutmamak lazım adamlar patchten patche değil her gün update getiriyorlar. Trdekiler genelde yabancısının *****'i oldugu için patchten patche update alıyor çalışması için ..

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
dua edelimde Valoranttaki gibi HWİD ban gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...