Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olayın aslı şudur aslında click sayısından ban yiyen sayısı fazla değildir raporlar üzerinden genelde onlara bakılıyor asıl önemli olan şey scriptlerin core denilen yani script'in ana çekirdeğini ve bütün sistemini oluşturan algoritmasına core denir bu core'u çözüp anticheat'ine eklemesinden sonra bütün hesaplar banlanır yani eninde sonunda herkes ban yiyecek süre hiç bir şekilde evade kapatmak ile yada belli etmemekle uzamaz. Ha uzar nasıl uzar, sizin raporlar sonucunda banlanmanızın önüne geçebilir çünkü evade kapattığınızda kimse gelip size kolay kolay script diyemez. Onun dışında hepsi hikayedir scriptin core'u çözüldüğü anda ban dalgası gelir ve sonuç belli önemli olan zevk alarak oynamaktır
Ben başka konuda görüşümü belirtmiştim , ona istinaden bu konuyu açan arkaşımız cevap vermişti burayada konu açmış aslında mantıklı bir cevap vermiş ''Tıklanma sayısı '' diye evet bot spaceye bastığın an saniyede 200 kere olmasada bizden cok tıkladığı kesin lakin benim görüşüm yine aynı yukarda @uzmanseymenn arkadaşımız da güzel bi yorumda bulunmuş benim demek istedigime benzer daha önce şu yorumu yapmıştım ;
'' Hocam BAN yemezsiniz demiyorum belli edersen fazlasıyla atıyorum 3 maç da girsen her maç belli edip üst üste reportlar yersen bu zaten sistemde göze çarpar adam 3 maç atmış toplam 9-10 report gelmiş hepsi hileden zaten 1 maçın incelendiğinde o an banı atar adam.
Örnek veriyorum ilk oynadığımda hile ile 48 saat içinde ban yedim lee sin oynadım full ama ben bile fark ettim ban yiyeceğimi çünkü öyle böyle dodgelemiyordu bırak karşı takımı ben bile anladım ban yiyecegimi hemde bunu bir maçta degil her maçta lee sin ile kullandım adamlarda haliyle reportlamış ve dediğim gibi ban yedim 48 saat içinde ama şimdi bizimde baya oldu bu lol üyeliğinde kullanalı belli etmemeye dikkat ediyorum aynı şekilde arkadaşımda kullanıyor benim gibi çok şükür hala ban yok.
Burada bazıları diyorki 1 kerede kullansan 3-5 ay sonrada olsa garanti hesabın ban yiyecek ben ona inanmıyorum işte abi yakalanırsan üst üste report yiyip adamların elide armut toplamıyor ban atacak haliyle.
Kısaca benim görüşüm BAN sistemi tamamen report üzerine kurulu , dikkat edeceksin report ettirmeyeceksin kullanmaya devam edeceksin Dikkat etsende report yemesende BAN atıcaklar laflarına inanmıyorum ben. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama benimki böyle
. ''
Eğer ki tıklama sayısına göre banlayan bi sistem var ise ki yoktur demiyorum şayet böyle bir algoritma üzerinden yürüyorlarsa emin olun kimse 3 ay - 5 ay - 1 yıl bilemedin 2 yıl beklemez 1 aya kalmadan banlanırdı.Vardır mutlaka böyle bir sistem ama bence dikkat edilirse belirli yerlerde kullanılırsa pekde göze batmıyor yada sistem tam algılamıyor demek ki. Ki hepsini geçtim herşeyi açıp hunharca oynayanlar varmış yapılan yorumlara bakılırsa ve aylarca yıllarca oynuyorum diyor kimileri , e öyleyse buda bize şunu gösteriyor tamamen benim görüşümdür ; sistem report üzerinden yürüyor %90 bunlarada rioterler bakıyor , inceliyor ve banlıyor.Makine üzerinden yapılmış olsa bu işlem insan hata yapabilir ama o asla mutlaka atlamadan herkese belirli bi gün veya sınırda tak diye banı oturtur hadi yoluna derdi