"Scriptten kesin ban yer miyiz?" sorusunun cevabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Çok açıklayıcı olmuş.Birde şöyle bir şey var. Hangi oyun olursa olsun ister x oyunu ister a o hileler oyun dosyasını bozduğu için elbet farkedilirsiniz.Ancak bazıları umursamıyorken bazıları çok ciddiye alıyor.Örneğin riot games direk perma ban atıyor.Yani kısacası oyun adamların o hilede oyun dosyasını bozduğu için farkedilmeme diye birşey yok bazıları ciddiye alıyorken bazıları almıyor sadece.

TR
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hile kulanıp hesap sattım inş sorun cıkmaz .D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kacis yokkesin banlaniyoruz ben 10 heaap banlandi ama olsun deyerdi

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İlla ki bir noktada tilt olup sonlayan olur ve muhtemelen sonsuza dek sürmez bir noktada ban yer ne kadar düzgün oynasada

Üye
6 HİZMET YILI
net yersin hiç bi hile banlatmaz diye bişey yok bence açma ve bu arada yan hesaptan aççarsan açmadığın hesapta ban yiyebilir ondan emin deilim ama

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
nasıl yani knka biz sadece doc u kullajnsak ban yemez miyiz ?

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
nasıl yani knka biz sadece doc u kullajnsak ban yemez miyiz ?

Doc dediğiniz şey eğer evade ise bir yeteneği Dodgelarken sağa doğru otomatik kaçıyor örneğin yine tıklama yapıyor yine ban yersiniz. Skin ve zoom kullanmak da dosyaların yapısını bozduğu için bir tık daha hızlı ban yemenizi sağlar yani o hileyi açtığınızda hiç bir durumda kaçarınız yok arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
10 maçta 1 sc kullanılsa BEEEELKİ bakın BEEELKi şansımız olabilir

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Doc dediğiniz şey eğer evade ise bir yeteneği Dodgelarken sağa doğru otomatik kaçıyor örneğin yine tıklama yapıyor yine ban yersiniz. Skin ve zoom kullanmak da dosyaların yapısını bozduğu için bir tık daha hızlı ban yemenizi sağlar yani o hileyi açtığınızda hiç bir durumda kaçarınız yok arkadaşlar.
knka ben yiyeceğimi biliyorum zaten ama oyundan sıkılınca yeni hesap açıp script açıyorum zevk meselesi :D
Post automatically merged:

ne alaka ben 100 maç attım hiçbişi olmadı
maç attında neleri açıp neleri kapattın knka bi yazar mısın merak ettim yada oyun başı kapattıp oyun sonu falan mı açtın detaylarını yazarsan sevinirim şahsen ben oynun bana verdiği ayarlarla oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yediğin banın scriptten olduğuna emin miyim 2 yıllık bir gecikme bence söz konusu değil haberin olsun yani

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlla ki hile ile oynayacağız bıkmayız diyen arkadaşlara da şöyle bir tavsiyem var. Açın yeni hesabı kurun bota 7-8 günde 30 olur. Sonrasında atın derecelinizi :)

yediğin banın scriptten olduğuna emin miyim 2 yıllık bir gecikme bence söz konusu değil haberin olsun yani

3. Parti yazılım diyordu. Ve zaten tickettan öğrendim. O zamanlar ticket sistemi böyle değildi güzelce sohbet edip her şeyi cevaplıyorlardı. Şimdi Blitz diye bir bot yazıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlla ki hile ile oynayacağız bıkmayız diyen arkadaşlara da şöyle bir tavsiyem var. Açın yeni hesabı kurun bota 7-8 günde 30 olur. Sonrasında atın derecelinizi :)

aynen script kullanıp eğlenmenin en iyi yolu. bot ile 1 ayda 6 acc kasıyorsunuz sonra takılın keyfinize göre script ile ben öyle yapıyorum. yedekte hesaplarım bekliyor şu an 30 lv 60k öz'lü :)
40TL'ye aylarca script kullanıp eğlenirsiniz ana hesabınızı boostlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...