"Scriptten kesin ban yer miyiz?" sorusunun cevabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

Bir çok arkadaşın scriptten kesin olarak ban yiyor muyuz sorusunun tam olarak karşılanmadığını görüyorum. Ki haklılar çünkü sitede maks. 2 ay yazıyor fakat bazı arkadaşlar 4-5 aydır kullanıp ban yememişler. Ben de öyle 4 aydır kullanıyorum skin, zoom hepsi açık fakat yemedim hala.

Neyse konuya açıklık getirelim yaşadığım bir olayla örnek vererek;
Sene 2015'te Riot Glandal ve ekibi şehir şehir geziyordu belki hatırlayanlar vardır. O sıralar muhabbetimiz olmuştu güzel bir sohbet etmiştik.
Sonrasında o yıllarda meşhur olan bir hile vardı isim vermek istemiyorum yasak sanırım. Ondan açılmıştı konu. Biz de sormuştuk neye göre banlanıyor? Rapor sistemi mi yoksa oyun kendisi mi algılıyordu?
Açıklaması şu şekildeydi;
"Saniye başına tıklama sayısına göre algılanıyor hile kullandığı. Örneğin bir insan saniyede sizce kaç kez tıklayabilir fareye? 5-10 fakat bu hile olduğunda sayı 100-200'lere çıkıyor ki bu imkansız bir şey. Peki bunu nasıl anlıyoruz. Bunu da hileden raporlanan oyuncuları kontrol ederken ilk baktığımız şey tıklama sayısı oluyor. Onun dışında raporlanmayan oyuncuları ise sistem tıklama sayısını aştığında bize bildiriyor otomatik olarak. Biz de ona gerekli cezayı uyguluyoruz" demişti.

Yani arkadaşlar anlayacağınız o space tuşuna bastığınız andan itibaren isterseniz botlarla oynayın o hesabınız ban yiyecek.
2015'te main hesabımda hile kullandım sadece 1-2 kez deneme amaçlıydı. Sonrasında 2017'de 2 yıl sonra hile kullanımından ban yedim. Demek istediğim aylar da geçse yıllar da geçse ki yıla bırakmazlar artık daha iyi sistemleri ban yiyeceksiniz. %100 ban yeme riski yok diyen arkadaşlar var onlar için bu bilgilendirmeyi yapmak istedim.

TR
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Reis bence kesin bi cevabı yok bende her eloda denedim grand master eloda denedim sonra hesabı sattım hala bişi olmadı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
gelde anlat bunlara anlamıyorlar abi yetkililer bile %100 yicek diyor adamlar diyorki 5 aydır ban yemedim.Cidden saçmalık

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
en iyisi duo girmek duonun ban yeme riski yok diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Kara listeye alınınca kesinlikle o banı yiyorsunuz kaçış yok yani :D

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dediğin şey gayet mantıklı ayarlarda tıklama sayısını azaltma vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lol sc den bahsediyosun heralde bende sormustum ban yeme riski çok yuksek dediler bana

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
%100 ban hocam bencede, net yani imkanı yok ban yememenin

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
humanizer tıklama sayısını ayarlıyor. tıklamayı aza çekersek ban yeme olasılığımız düşer o zamn

fof

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sc kullandığım her hesabım ban yedi her türlü yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her oyunun içine enjekte oldugu ıcın herkes bir gün ban yicek

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlarımızın kara liste diye tabir ettiği şey aslında oyuna enjekte olması felan değil. O sınırı aştığınızda o hileyi açıp spaceye bir ke
humanizer tıklama sayısını ayarlıyor. tıklamayı aza çekersek ban yeme olasılığımız düşer o zamn

Aslında düşmez. O karşıya olan belirtileri azaltır, rapor yememeni sağlar. Fakat o space tuşuna bastıktan sonra her türlü o listedesin. :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

Bir çok arkadaşın scriptten kesin olarak ban yiyor muyuz sorusunun tam olarak karşılanmadığını görüyorum. Ki haklılar çünkü sitede maks. 2 ay yazıyor fakat bazı arkadaşlar 4-5 aydır kullanıp ban yememişler. Ben de öyle 4 aydır kullanıyorum skin, zoom hepsi açık fakat yemedim hala.

Neyse konuya açıklık getirelim yaşadığım bir olayla örnek vererek;
Sene 2015'te Riot Glandal ve ekibi şehir şehir geziyordu belki hatırlayanlar vardır. O sıralar muhabbetimiz olmuştu güzel bir sohbet etmiştik.
Sonrasında o yıllarda meşhur olan bir hile vardı isim vermek istemiyorum yasak sanırım. Ondan açılmıştı konu. Biz de sormuştuk neye göre banlanıyor? Rapor sistemi mi yoksa oyun kendisi mi algılıyordu?
Açıklaması şu şekildeydi;
"Saniye başına tıklama sayısına göre algılanıyor hile kullandığı. Örneğin bir insan saniyede sizce kaç kez tıklayabilir fareye? 5-10 fakat bu hile olduğunda sayı 100-200'lere çıkıyor ki bu imkansız bir şey. Peki bunu nasıl anlıyoruz. Bunu da hileden raporlanan oyuncuları kontrol ederken ilk baktığımız şey tıklama sayısı oluyor. Onun dışında raporlanmayan oyuncuları ise sistem tıklama sayısını aştığında bize bildiriyor otomatik olarak. Biz de ona gerekli cezayı uyguluyoruz" demişti.

Yani arkadaşlar anlayacağınız o space tuşuna bastığınız andan itibaren isterseniz botlarla oynayın o hesabınız ban yiyecek.
2015'te main hesabımda hile kullandım sadece 1-2 kez deneme amaçlıydı. Sonrasında 2017'de 2 yıl sonra hile kullanımından ban yedim. Demek istediğim aylar da geçse yıllar da geçse ki yıla bırakmazlar artık daha iyi sistemleri ban yiyeceksiniz. %100 ban yeme riski yok diyen arkadaşlar var onlar için bu bilgilendirmeyi yapmak istedim.
bazen denk gelıyor ya arkadasım kullanıyordu 2 aydır hala kullanıyor ban felan yemedı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...