Alakası yok ban wave daha bitmedi ayrıca banlanmaktan kaçış yok.Hatta bana göre önceden ban yediyseniz sizin internet ağınızı ve bilgisayarınızı kara listeye alıyor ve size ayrıca dikkat ediyor.
Sc açmazsan bi sıkıntı olmazşimdi ban wave varya ana hesapta oynasam ban yemem dimi
Sc açmazsan bi sıkıntı olmaz
kanka riotun anticheatini zaten bybass edemiyorsun, bunun dışında şu ana kadar sabit ban rate yüzdesi vardı ama eninde sonunda yiyordun. Şuan sezon arası oldugu için her sene olan ban wave dalgası devam ediyor bu dönemde script kullanıp oynamak isteyen arkadaşlar ban yememe gibi bir kavramı kafadan çıkartabilirler.Ben kaçış yolu sunmadım yapay zekanın nerelerden yakalayabileceği hakkında tahmin yürüttüm ki test etmemin amacı rapordan mı ban yiyoruz yoksa AntiCheat sistemi tarafından mı ban yiyoruz. Ve gördüğüm kadarıyla AntiCheat sistemi tarafından ban yiyoruz yani hilenin ana sıkıntısı hümanizerlik vs. değil AntiCheat sistemini Bypass edemediği için. Bunun aksini iddia edenler vardı "rapor yediğiniz için ban yiyorsunuz yoksa sistem hileyi farketmiyor" diyenler. Sistem baya baya görüyor hileyi. Yani rapor yememek için uğraşmayın rapor yeseniz de yemeseniz de ban kesinlikle yiyorsunuz. direk ban atmamalarının sebebi hatalı banları azaltmakta olabilir. Yani biri hile kullanmasa bile hatadan dolayı banlanabilir. Ondan dolayı incelemeye alıp kesin hile olduğumuzu anladıktan sonra ban atıyorlar büyük ihtimal.
Aga başka platformlarda neden ban yiyen olmadı benim kafamı o kurcalıyorkanka riotun anticheatini zaten bybass edemiyorsun, bunun dışında şu ana kadar sabit ban rate yüzdesi vardı ama eninde sonunda yiyordun. Şuan sezon arası oldugu için her sene olan ban wave dalgası devam ediyor bu dönemde script kullanıp oynamak isteyen arkadaşlar ban yememe gibi bir kavramı kafadan çıkartabilirler.
abartmadan oynamakla alakası yok kardeşim hile detected oldu toplu ban atıyo adamlar sen hileyi aktif ettiğin zaman adamın sistemine düşüyor zatenabartmadan oynarsan ban yemessin
%100 katılıyorum. Hiç normal oyun atmadım sadece botlara karşı oynadım. Hesabı açalı 2.günün sabahında ban yemişimBen kaçış yolu sunmadım yapay zekanın nerelerden yakalayabileceği hakkında tahmin yürüttüm ki test etmemin amacı rapordan mı ban yiyoruz yoksa AntiCheat sistemi tarafından mı ban yiyoruz. Ve gördüğüm kadarıyla AntiCheat sistemi tarafından ban yiyoruz yani hilenin ana sıkıntısı hümanizerlik vs. değil AntiCheat sistemini Bypass edemediği için. Bunun aksini iddia edenler vardı "rapor yediğiniz için ban yiyorsunuz yoksa sistem hileyi farketmiyor" diyenler. Sistem baya baya görüyor hileyi. Yani rapor yememek için uğraşmayın rapor yeseniz de yemeseniz de ban kesinlikle yiyorsunuz. direk ban atmamalarının sebebi hatalı banları azaltmakta olabilir. Yani biri hile kullanmasa bile hatadan dolayı banlanabilir. Ondan dolayı incelemeye alıp kesin hile olduğumuzu anladıktan sonra ban atıyorlar büyük ihtimal.
örnek veremiyorum ama bazı platformların injectleri farklı ama riotun anticheati her yeri zamanla kapatıyor. Yani her türlü %100 bu dalgada olmasada başka zaman yiyorsun. O yüzden bu dalgada biz diğerinde farklı platformlar yiyorlar. Birde trde olmayanların orjinal üretim oldugunu unutmamak lazım adamlar patchten patche değil her gün update getiriyorlar. Trdekiler genelde yabancısının *****'i oldugu için patchten patche update alıyor çalışması için ..Aga başka platformlarda neden ban yiyen olmadı benim kafamı o kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?