güncel dostum driver booster 6 kullanıyorumdriverları bi gözden geçir belki eski sürüm kullanıyorsundur
dostum gta online pubg witcher gibi oyunları 0 kasmayla oynadım hep bannerlord gibi bi oyunda böyle kasması hem şaşırtdı hemde üzdü umarım gelecek olan güncellemelerle halledilirBende 1050 ti ile sıkıntısız oynayabiliyorum. Oyun henüz betada. Sıkıntılar çıkabiliyor maalesef. Yüklemelerin uzun sürmesineyse tek çözüm ssd ancak o şekilde bile 10 sn civarına düşüyor şehre girmek vs.
sence sistemim iyi yada w10 yapınca fark yaratırmıoptimizasyon sorunu var ve zaten oyun 2080 de bile kasabiliyor 100 e 100 savaşlarda zaten çok iyi sistem gerekiyor büyük savaşlarda senle ilgili sıkıntı çıkacagını anmıyourm
sence sistemim iyi yada w10 yapınca fark yaratırmıoptimizasyon sorunu var ve zaten oyun 2080 de bile kasabiliyor 100 e 100 savaşlarda zaten çok iyi sistem gerekiyor büyük savaşlarda senle ilgili sıkıntı çıkacagını anmıyourm
14 ocakda microsoft desteğini kesti w7 den w10 geçersem performans bakımından farkedermi sencekardes en ıyı temız kurulum yap adam akıllı ge force exprience işndir game ready driver kur temoz bır kurulum yapmanı onerrım windows 10 kurucaksın tabıkı hıc ugrasma ama zaten bannerlord henız optımızasyon ozurlu bır oyun normal kasması yanı haberın olsun kolay gelsın gecmıs olsun
erken erişimde olan bir oyun halledilebilecek problem onlar fakat benim sorum w7 den w10 geçiş yaparsam gözle görülcek biçimde performans artışı olurmuoyunda optimizasyon sorunu varmış sanırım herkez öyle diyor
Ekran kartı,işlemci desteklemiyor olabilir. Ayarları arttırıp deneyebilirsin.Dostlar öncelikle iyi ramazanlar diliyorum.
İstekli bir şekilde bannerlord aldım fakat girer girmez öyle bi kasma vardı ki oynanacak gibi değildi. Araştırdım şu bu vs derken programlar windows ayarları cpu fan hızı vs artırdım grafik ayarları düşürdüm oyunun , ama hala malesef oynayabilsemde kasmakta. Ve en gıcık olduğum şey ise yükleme ekranları. 30 saniye 40 saniye beklediğim dahi oldu. Sistemim şu şekilde
8gb ram , 4gb amd readon r7 370 series ekran kartı , i5 6400 cpu 4 çekirdek işlemci , ssd degil harddisk kullanmaktayım.
Ve en kafamı karıştıran Windows 7 kullanıyor olmam şimdi size sorum pazartesi günü windows 10a yükselticeğim ve termal macunları yenileyegim 3 4 senedir falan yenilenmemiştir. Ve işlemci ram aynı olup 1050 ti olan bir kişi 0 kasmayla oynayabiliyor. ekran kartımda 1060 la kıyaslanan bi ekran kartı . Şimdi ben windows 10 a yükseltip yani format attırırsam termal macun felan yenilersem 0 kasmayla oynayabilirmiyim bu sistemle. İyi günler
hangi bakımdan kötü benım ıcın onemlı olan performanswindows 10 a gemçeni tercih etmem daha kötü diyim.
driverlarında bir sıkıntı olabilirmiDostlar öncelikle iyi ramazanlar diliyorum.
İstekli bir şekilde bannerlord aldım fakat girer girmez öyle bi kasma vardı ki oynanacak gibi değildi. Araştırdım şu bu vs derken programlar windows ayarları cpu fan hızı vs artırdım grafik ayarları düşürdüm oyunun , ama hala malesef oynayabilsemde kasmakta. Ve en gıcık olduğum şey ise yükleme ekranları. 30 saniye 40 saniye beklediğim dahi oldu. Sistemim şu şekilde
8gb ram , 4gb amd readon r7 370 series ekran kartı , i5 6400 cpu 4 çekirdek işlemci , ssd degil harddisk kullanmaktayım.
Ve en kafamı karıştıran Windows 7 kullanıyor olmam şimdi size sorum pazartesi günü windows 10a yükselticeğim ve termal macunları yenileyegim 3 4 senedir falan yenilenmemiştir. Ve işlemci ram aynı olup 1050 ti olan bir kişi 0 kasmayla oynayabiliyor. ekran kartımda 1060 la kıyaslanan bi ekran kartı . Şimdi ben windows 10 a yükseltip yani format attırırsam termal macun felan yenilersem 0 kasmayla oynayabilirmiyim bu sistemle. İyi günler
hayırdriverlarında bir sıkıntı olabilirmi
internetten araştır win 10 performance edition var onu kur normal win10 pcni çok yavaşlatıyor bizzat kendim sistem yenileyip w10a geçmiştim windows sürekli yanıt vermiyordu en sonunda dediğimi kurdum 10 katı performans aldımerken erişimde olan bir oyun halledilebilecek problem onlar fakat benim sorum w7 den w10 geçiş yaparsam gözle görülcek biçimde performans artışı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?