- Yasaklandı
o ne demekpek sanmam p2w değil şu an
Post automatically merged:
hilesiz sarmaz bence yaa bu tarz oyunlar hileyle zevkli oluyor o yüzden tutmaz bu oyun hilesi çıkmazsa diğer oyunlar gibi çöp olur
o ne demekpek sanmam p2w değil şu an
yani inşallah çıkar efsane sararo ne demek
hilesiz sarmaz bence yaa bu tarz oyunlar hileyle zevkli oluyor o yüzden tutmaz bu oyun hilesi çıkmazsa diğer oyunlar gibi çöp olur
Güzel oynanış bakımından grafiklerde iyiBiliyorsunuz ki Battle Teams 2 çıktı. Güzel bir FPS oyunu gibi duruyor, sizlerin de yorumlarını merak ettim. Hoşunuza gitti mi?
battleroyle modu pubg yi andırıyor aynı uçaktan atlama filan varBiliyorsunuz ki Battle Teams 2 çıktı. Güzel bir FPS oyunu gibi duruyor, sizlerin de yorumlarını merak ettim. Hoşunuza gitti mi?
hilesiz ezerler bu oyunda bizi ama ben yinede yüklüyorum şuan deniycem oyunuhilesi şart aga bu oyunun![]()
Şu an oynuyomda hilesiz çok zorhilesi şart aga bu oyunun![]()
hilesi çıkarsa anca tutar öteki türlü sıkıcaktırkanka çok tutacağını düşünmüyorum bu oyunun ya
niye tutmayacakmış herşey gayet güzel tutmaması için bir sebep varmıkanka çok tutacağını düşünmüyorum bu oyunun ya
zulu vibeı veriyorhilesi çıkarsa anca tutar öteki türlü sıkıcaktır
niye tutmayacakmış herşey gayet güzel tutmaması için bir sebep varmı
ee nolmuş yani zulu gibiyse oynanmazmı ne alakazulu vibeı veriyor
zulu(a) gibi balon reklamlar üzerine kurulu bir oyuna benziyoree nolmuş yani zulu gibiyse oynanmazmı ne alaka
bişey satın almak zorunda değilsinki istersen ücretsizde oynanabiliyorzulu(a) gibi balon reklamlar üzerine kurulu bir oyuna benziyor
hayır oyun içi satın alımlardan bahsetmiyorum bütün herkes reklamını yapıyor herkes hypelanıyor balon şişiyor sadece ama hypeı hızlı düşecekmiş gibi sadecebişey satın almak zorunda değilsinki istersen ücretsizde oynanabiliyor
oynamadım güzel bir oyuna benziyor denenir benim içinBiliyorsunuz ki Battle Teams 2 çıktı. Güzel bir FPS oyunu gibi duruyor, sizlerin de yorumlarını merak ettim. Hoşunuza gitti mi?
ben zulaya benzetemiyorum nedense ?zulu vibeı veriyor