- Yasaklandı
zulaya silah satın alma silah geliştirme yönünden benziyor birde grafik açısındanben zulaya benzetemiyorum nedense ?
zulaya silah satın alma silah geliştirme yönünden benziyor birde grafik açısındanben zulaya benzetemiyorum nedense ?
Evet p2w olacak şu an betada olduğu için oyun yağdırıyor ödülleriP2W olacağını düşünüyorum. Eğer şaşırtır da f2p olursa oynanılabilir bir oyun grafikleri ve mekanikleri hoş duruyor. Ama dediğim gibi f2p olacağına hiç ümidim yok.
Yoo akm ücretsizoyun iyide çoğu adamın elinde akm silahı var normal oynayanlara haksızlık yapılmış oluyor çünkü normalde m4a1 silahı var bunlar paramı yatırımşlar nedir oyuna
oyuna ilk başlarken neden m4a1 veriyor ozaman millet nereden buluyor bu akm yiYoo akm ücretsiz
Biliyorsunuz ki Battle Teams 2 çıktı. Güzel bir FPS oyunu gibi duruyor, sizlerin de yorumlarını merak ettim. Hoşunuza gitt
günlük ödüllerden alabilirsin. bende oyundaki tüm itemler şu an açık m4a1 ve akm full bileoyuna ilk başlarken neden m4a1 veriyor ozaman millet nereden buluyor bu a
ya iyide yeni başlayanlara haksızlık olmuş olmuyormu öyle adam full m4a1 akm ile oyuna yeni başlamış birini çok rahat keser haksızlık bu eşit rekabete haykırı bişeygünlük ödüllerden alabilirsin. bende oyundaki tüm itemler şu an açık m4a1 ve akm full bile
gerçekçi olması gerekirse zaten sniperlerin güçlü olması ve tek atması gerekir pubg deki gibi saçma sapan 2 - 3 kez sıkıncamı ölsün yanigüzel oyun ama sniperlar çok güçlü onun dışında hoş
vuruş hissiyatının nesini beğenmedin acaba bence oyun gayet güzel bir oyun aşırı güzel bence vuruş hissiyatı diğer oyunlardan kat kat daha güzel oyunu beğenmemeni çok saçma buldumBeta sürümü yeni yayınlandı. 27 Nisanda oyun bazı yorumlarda belirtildiği gibi warzoneden alıntı sesleri mevcut. Oyun mevcutta oynanabilir durumda ancak, henüz betada olması ve Türkiyede sunucuların ucuz olması nedeni ile Betası Türkiyede deneniyor. Oyunda mevcutta çok sağlam bir hile sistemi bulunmuyor. Oyunun patlama animasyonları hiç iyi değil. Vuruş hissiyatları diğer paralı oyunlardan ziyada daha iyi olabilirdi. Mevcutta takım savaşı, (DM) modu mevcut. Normal şekilde yayınlanınca başarılı olabileceğini düşünüyorum.
hesabın yoksa vereyimgerçekçi olması gerekirse zaten sniperlerin güçlü olması ve tek atması gerekir pubg deki gibi saçma sapan 2 - 3 kez sıkıncamı ölsün yani
Post automatically merged:
vuruş hissiyatının nesini beğenmedin acaba bence oyun gayet güzel bir oyun aşırı güzel bence vuruş hissiyatı diğer oyunlardan kat kat daha güzel oyunu beğenmemeni çok saçma buldum
evet isterim lütfen verirmisin bendeki hesap çok kötü kasmayada fazla zamanım olmuyorhesabın yoksa vereyim
Dc ekle X!R #3238evet isterim lütfen verirmisin bendeki hesap çok kötü kasmayada fazla zamanım olmuyor
evet kanka snipere ciddi derecede nerf gelmesi lazım efsane derecede kötü olmuş herkes snip oynuyor neredeyse ve geçişler çok zor rush atılılmıyor 4 5 snip tutuyor şart nerf gelmesigüzel oyun ama sniperlar çok güçlü onun dışında hoş